Telkkari

Huh! Näin Aila-myrsky vaikuttaa Big Brother -mökkiläisiin: "Tilanne on SOS"

17.09.2020 10:33

Suomessa vallitseva Aila-myrsky on vaikuttanut myös Big Brother -asukkaisiin. Heidät on määrätty evakkoon.

Eilen illalla (16.9.) Big Brother kesämökin mökkiradio pärähti käyntiin kesken asukkaiden iltapuuhien.

- Ilmatieteen laitos tiedottaa: Aila-myrsky kulkee Suomen yli kaakkoon torstain vastaisen yön ja torstain aikana. Samalla pohjoistuuli voimistuu vaarallisen voimakkaaksi.  Odotettavissa puuskissa kovaa tuulta ja jopa myrskytuulta pääkaupunkiseudulla torstaiaamusta torstai-iltaan asti. Suosittelemme välttämään turhaa ulkona liikkumista, radiosta kuului.

Lue myös: Näin monta Instagram-seuraajaa Big Brother -asukkailla oli ennen BB-taloon menoa: Samilla 133, Minnalla 145... - olisitko arvannut suosituimman?

Asukkaat kuuntelivat säätiedotusta korva tarkkana. Pian mökkiläiset saivatkin Isoveljeltä kirjeen, jossa kerrotaan, että heidät evakuoidaan. Kilpailijat lähetettiin tehtävähuoneeseen rakennettuun väestönsuojaan.

myrsky

Lue myös: BB-Valvomo: Big Brotherista ensimmäisenä häädetty Tiia puhuu suunsa puhtaaksi: ”Tästä olen katkera ehkä loppuelämäni ajan!”

Niko luki Isoveljen lähettämän kirjeen mökkiläisille.

- Tuuli on voimistunut ja saattaa hipoa jo myrskylukemia. On aika evakuoida Big Brother -mökki. Kääräiskää petauspatjanne rullalle petivaatteineen, ja laittakaa rulla jätesäkkiin. Pakatkaa säkkeihin myös vaatteita ja hygieniatuotteet yön yli yöpymiseen. Valmistakaa itsellenne evakkopurtavaa, jotta pärjäätte huomiseen. Kylmälaukun kylmävaraajineen saatte varastomökistä. Toimikaa ripeästi. Koska evakuointiolosuhteet ovat arvaamattomat, teillä on hyvä olla sään kestävät varusteet, kun teette matkaa Big Brother -talon tehtävähuoneeseen rakennettuun väestönsuojaan, kirjeessä luki.

- Tilanne on SOS, Minna pohti illan aikana.

SOS on kansainvälinen hätämerkki.

Katso tästä myös suositun BB-Valvomon suorasanainen Ero-extra!

Lue myös: Avioerouutinen tavoitti Big Brother -Sinin: poistui talosta nopeasti – Sasa luuli viikkotehtäväksi!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!