fbq
Telkkari
29.11.2017 14:49
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV
hjallis harkimo
Hjallis kritisoi Joonas Nordmanin Pelimies-hahmoa sekä ohjelmassa vierailevia ministereitä kovin sanoin: En ole kuulkaa yhtään ylpeä!
Telkkari
29.11.2017 14:49
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV

Yrittäjä-vloggaaja Hjallis Harkimo avautuu uudella videollaan muun muassa näyttelijä Joonas Nordmanin Pelimies-hahmosta, joka satirisoi itse Jokerit-vaikuttajaa.

- Mua vaivaa yksi juttu ja se on Pelimies. Ihmiset on sanonut, että mun pitäisi olla ylpeä siitä, että musta on tehty satiiria ja että mun kanssa pelleillään. Mä en ole kuulkaan yhtään ylpee siitä. Siinä on monta juttua, jotka ei pidä… Se matkii mua, mutta siihen en ota kantaa, tekeekö Pelimies sen hyvin vai huonosti. Montako kertaa olette kuulleet mun kiroilevan? Hyvin harvoin kiroilen enää, Pelimies kiroilee jatkuvasti. 

Hjallis avaa tilannetta lisää, sillä Pelimies ei kunnioita asioita, jotka Hjallikselle ovat tärkeitä. 

- Se väheksyy naisia, ilmastonmuutosta, kaikkia näitä asioita mä kunnioitan ja pidän isossa arvossa, Hjallis jatkaa. 

Pelimies

Pelimiehessä Joonas nähdään usein matkustavan auton takapenkillä. Hjallis kertoo ajavansa itse matkansa, paitsi silloin kun kunto ei sitä salli. 

- Huomaatteko kuka ajaa? Minä ajan, ei mulla ole mitään kuskia. Joskus on poikkeuksia, silloin kun en ole ajokunnossa, ja niitä tilanteita on nykyään aika harvoin. Voin valottaa teitä siitä, että joskus mulla on kyllä ollut kuski, ja se on silloin, kun mulla oli kortti hyllyllä, Hjallis kertoo rehellisesti.

Kokoomuksen riveissä edustava Hjallis kritisoi myös Pelimiehessä pyörineitä vieraita. 

- Enkä mä lue mitään Nalle Puhia! Se on kyllä niin höpö höpöä se koko homma, yleensä mä luen lehtiä tai kirjoja, tai jotai muuta tärkeetä. Ajatelkaa nyt, siihen ohjelmaan menee ministerit. Eikö ne yhtään katso mihin ohjelmaan ne menee? Onko se niin, ettei ministereitä kutsuta kuin A-studioon ja muuhun, niin heti kun he saavat kutsun viihdeohjelmaan, niin ne änkee heti mukaan sinne. Arvatkaa onko mua pyydetty? No emmä voi mennä siihen, kun mä oon jo siellä, Hjallis perustelee. 
 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »