Helsinkiläinen supersankari Laserskater on todellisuudessa päivisin töissä it-alalla: Tällä tavoin voin hypätä arjesta pois!

Telkkari | 19.09.2017 07:02

Laserskateriksi itseään kutsuva helsinkiläismies on auttanut ihmisiä jo 90-luvulta asti.

Helsingin Eiranrannassa on niin sumuinen sää, ettei tahdo eteensä nähdä. Yhtäkkiä sumun seasta rullaluistelee mies, joka on pukeutunut valkoisiin pikkuhousuihin ja toppiin.

Huulet hän on maalannut punaiseksi ja perinteisten aurinkolasien sijaan hän on laittanut kameralla varustetut aurinkolasit päähänsä. Tämä mies on Laserskater, Suomen ainoa supersankari.

 

Mies naamion takaa

Laserskater, joka rullaluistelee illat ja toisinaan yöt vartioidessaan omaa kotikatuaan, on päivällä it-alalla työskentelevä mies. Henkilöllisyyttään hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan.

– Meissä kahdessa on hyvin paljon samaa, mutta aika paljon myös eroavaisuuksia. Tällä tavoin on mukava hypätä arjesta pois, Laserskater naurahti Seiskalle.

 

Humalaiset ärsyttävät

Kesken haastattelun Laserskater ottaa spurtin ja käy luistelemassa ammattimaisin liikkein pätkän Eiran rantaa, työ on nimittäin tehtävä. Tällä hetkellä ranta vaikuttaa rauhalliselta.

Laserskater saa hyvin harvoin negatiivista palautetta. Kaksi kertaa hän on joutunut kuitenkin kokemaan väkivaltaa.

– Humalaiset ovat ylivilkkaita niin negatiiviseen kuin positiiviseen suuntaan.

Ylpeästi erilaiset Nelosella tiistaisin klo 22.05.

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!