Hyppää pääsisältöön
Selviytyjät suomi

Heimot yhdistyvät Selviytyjät Suomessa: yllätyskäänne myllertää heti asetelmia uudessa heimossa - varo juonipaljastuksia!

Tulevan sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa tapahtuu odotettu käänne, kun heimot Agila ja Buwaya yhdistetään yhdeksi heimoksi ja kisa muuttuu lopullisesti yksilökilpailuksi.

Julkkiskisaajat saavat asiasta tiedon leiriinsä puupostilla ennen jokaviikkoista kilpailua.

"Pakatkaa tavaranne ja jättäkää hyvästit saarellenne. Heimonne aika on päättynyt. Tästä lähin kuljette omia polkujanne", kirjeessä ilmoitettiin.

Lue myös: Wallu Valpiolta jymypaljastus Selviytyjät-jaksosta! Tv-katsojilta salattiin vakava onnettomuus - verinen Vilma Bergenheim jätti koskemattomuuskisan kesken: "Sen takia jouduimme heimoneuvostoon!"

Ilmoitus aiheuttaa heti kuhinaa molemmissa leireissä ja spekulaatiot kilpailun etenemisestä käyvät kuumina.

- Mä olen niin ylpeä meistä. Me olemme päässeet tähän saakka. Tää on tosi hieno juttu, kuusihenkistä Agilaa edustava Veronica Verho iloitsee.

- Nyt ei voida sitten enää puhua toisillemme. Nyt vain kilpaillaan toisiamme vastaan, Kim Herold puolestaan sanoo.

"Suurta riemua"

Myös nelihenkiseksi kuihtuneessa Buwayassa uutinen otettiin iloisesti vastaan.

- Tämä on koko kilpailun jännittävin hetki, Virpi Kätkä sanoo.

- Puuposti aiheutti meidän leirissä suurta riemua, koska meillä kaikilla on sama ajtus. Kukaan ei halua tiputtaa ketään meistä pois ja kaikki tavallaan pelkäsivät oman itsensä puolesta, paitsi Vilma. Tuntuu, että yksi sivu tätä peliä on nyt käyty läpi ja nyt käännetään uusi sivu. Lähdetään uusin virkein mielin pelaamaan, Wallu Valpio sanoo.

Lue lisää: ”Kiero kuin korkkiruuvi” – Sampo Kaulanen ruotii Selviytyjät-suosikkeja: Yksi selkeä voittajakandidaatti!

Buwayan jäsenet ovat sopineet keskenään pitävän liiton, jonka myötä he yrittävät soluttautua uudessa heimossa toisiin liittoutumiin sisään kukin omilla tahoillaan. Vilma Bergenheim, Wallu Valpio, Miska Haakana ja Virpi Kätkä antavat salaiselle liittoumalleen Coknakki-nimen.

Sokkikäänne

Heimojen yhdistymisvaiheessa kilpailijoita odottaa kuitenkin sokkikäänne. Vaikka kilpailijoita on jäljellä vielä kymmenen, uuteen Himbuyan-heimoon mahtuu vain yhdeksän jäsentä. Sunnuntain jaksossa nähtävä yksilökilpailu onkin ratkaisevassa asemassa, kun uuden heimon kokoonpanoa ratkaistaan.

Selviytyjät Suomi

Sunnuntain kilpailun viisi parasta julkkiskisaajaa pääsee heimoon suoraan, mutta viisi muuta jäsentä joutuvat odottamaan vielä kohtaloaan. Viisi Himbuyan-heimoon paikkansa ansainnutta kisaajaa päättävät keskenään, kuka viidestä hävinneestä kisaajasta jää ulos Himbuyan-heimosta.

Julkkiskisaajat joutuvatkin kamppailemaan ankarasti jatkopaikkansa eteen sunnuntain kilpailussa.

LUE WALLU VALPION WIIDAKON WALLU -BLOGIA SELVIYTYJÄT SUOMESTA!

 


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!