Telkkari

Heille hääkellot soivat! Pian nähdään, kestävätkö Ensitreffit alttarilla-parien liitot arjen paineet!

04.09.2019 13:21

Ensitreffit alttarilla-realityn alkavan kauden pariskunnat on julkistettu. Nähtäväksi jää, kuinka kestävällä pohjalla liitot todellisuudessa ovat. 

Katja ja Olli

28-vuotias lahtelaisinsinööri Katja on lahtelaisopettaja Ollin tuore vaimo. Katja kertoo arvostavansa kumppania, jonka kanssa voi keskustella ja tehdä kaikkea kiinnostavaa. Katjalle tärkeitä asioita ovat vihreät arvot, tieto ja tiede. Olli puolestaan viihtyy kaveriporukassa, pubivisoissa sekä pianotunneilla. Ollilla on lemmikkikissa. 

Heidi ja Oskari

Espoossa asuva 38-vuotias Heidi työskentelee kehitysvammaisten ohjaajana. Vapaa-aikaansa hän viettää ystävien seurassa, esimerkiksi keikoilla käyden. Heidin toiveissa on suhde, jossa ollaan rennosti yhdessä ja matkustellaan. Heidin puoliso, espoolainen myyntijohtaja Olli on suorittajaluonne. Hän haluaisi, että elämässä olisi hyvä parisuhde, joka olisi tärkeysjärjestyksessä ykkönen. Olli harrastaa metsästystä, ja on muutenkin menevää sorttia. Olli saattaa olla "hitaasti avautuva" persoona.

Anniina ja Ville

Loimaalainen 32-vuotias Annika on yrittäjä, eli varsin toimelias ihminen. Ystävät ja perhe ovat hänelle tärkeitä. Miesihanteeksi hän kertoo "supliikin seuramiehen", joka on rehellinen ja kohtelias. Aviomiehekseen Annikaa saa Villen, 38, Ylöjärveltä. Yrittäjänä työskentelevä Ville on asunut Isossa-Britanniassa. Työ on pitänyt tämän bisnesenkelin kiireisenä, joten parisuhde on saanut odottaa. Ville kertoo olevansa luotettava ja "sataprosenttisen sitoutunut". 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Kristian Wallin
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Hautaustoimistosta tuli suosittu pikaruokala! Näin Hannan ja Petrin turistinähtävyydeksi kohonnut firma sai alkunsa

TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!