Hector paljastaa: Facebook sai paniikkiin!

Hector paljastaa: Facebook sai paniikkiin!

13.09.2016 15:39

Laulaja Hector nähdään tänä syksynä Vain elämää -ohjelmassa – vihdoinkin, sillä miestä on houkuteltu suosikkiohjelmaan jo pitkään.

Lähes kaikki artistit päästävät fanit hyvin lähelle omaa elämäänsä sosiaalisen median kautta, mutta Hector ei kuulu niihin artisteihin.

- Olin Facebookissa yhdeksän päivää ja sen jälkeen soitin pojalleni, että miten täältä pääsee pois. Ei minusta ollut siihen. Minulla on ystäviä se määrä, jonka tarvitsen. Heidän kaikkien numerot ovat muistissa, Hector sanoo.

 

Älä laita Hectorin kuvia someen

Hector ei halua, että hänen kuvansa leviävät sosiaalisessa mediassa.

- Jos joku haluaa ottaa minun kanssani kaupan hyllyjen välissä selfie-kuvan, sanon hänelle, että voidaan ottaa kuva, mutta toivon ettei sitä laiteta someen. En käytä somea, enkä halua väkisin tulla laitetuksi sinne, koska olen sitten siellä ikuisesti. Se on vain minun toiveeni.  

 

”Some lähtenyt käsistä”

Hector pääsi kuitenkin kuvausten aikana muiden artistien Snapchat-videoille ja Instagram-kuviin.

- En suhtautunut siihen mitenkään torjuvasti, mutta totesin että he ovat hulluja ja some on lähtenyt ihan käsistä. Kamerat seurasivat koko ajan, mutta se ei riittänyt, vaan sen jälkeen kokoonnuimme jonnekin ja muut artistit alkoivat tehdä Snapchattia ja ottaa kuvia. Varsinkin Lauri Tähkä etunenässä. Mietin vain, että eikä tämä koskaan lopu, Hector nauraa.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.00.

 

 

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!