Harri Moisio repeää nauruun kun Temptation Island Suomi Extrassa paneudutaan Juuson tolppa-kohuun: ”Salaliittoteorisointia ja foliohattuilua”

Telkkari | 04.04.2019 20:31

Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa paneudutaan tällä viikolla muun muassa mustasukkaisuuteen ja draamaan taipuvan Juuson käytökseen.

Iltanuotiolla Juuso näki omasta mielestään erittäin hämärän tolppa-kohtauksen, jossa kaikessa yksinkertaisuudessaan Vilma keskustelee Eeliksen kanssa. Hämäräksi tilanteen tekee Juuson mielestä se, että kaksikko keskustelee tolpan takana kameran ulottumattomissa. Kaiken kukkuraksi Vilma ja Eelis lähestyvät tolpan takana uhkaavasti. 

Lue taustat: Temptation Island Suomen iltanuotio on hulvatonta draamakomediaa – Juuso kiehahtaa tolpan takana keskustelusta: ”Mut ne lähenee tolpan takana!”

tis-ekstra

TIS-expertit Harri Moisio ja Sami Kuronen pohtivat illan extra-jaksossa sitä onko Juuso oikea- vai kenties sketsihahmo! Harrin mielestä miehen reaktiot tuntuvat aidoilta, vaikka niihin olisikin heitetty hieman värikynää päälle. Keskustelun aiheeksi nousi myös Juuson nenäliina, jota hän suutelee ennen iltanuotiovideoiden katsomista. Nenäliinassa on Vilman huulipunajäljet. 

Juuson mielestä Vilma on rikkonut toistuvasti pariskunnan suhteen rajoja. Harri Moisio on eri mieltä.

- Kun Juuso kommentoi sitä millainen Vilman video oli... Siellä oli joku hämärä tolppa-kohtaus. Siinä oltiin siis täysin sattumalta resortin kantavan palkin takana, jossa sitten Juuson mielestä tapahtui jotain asioita. EI SIELLÄ MITÄÄN TAPAHTUNUT. Tää on kuin salaliittoteorisointia, foliohattuosastoa!

- Mitään rajoja ei ole rikottu. Juuson pitää nyt relata ja nauttia Thaimaan auringosta. Mitään sellaista ei ole tapahtunut, että mistä pitäis vähimmässä määrissä ottaa tuollasiat reaktiota, Moisio kuittaa.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!