fbq
Telkkari
19.01.2022 14:15
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press
Hugh Hefner
"Hän imi elämän näistä tytöistä" - uutuusdokumentti paljastaa Playboy-legenda Hugh Hefnerin hirmuteot: huumeita, possuiltoja ja eläimiin sekaantumista
Telkkari
19.01.2022 14:15
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press

Hugh Hefner tunnetaan julkisuudessa Playboy-lehdestään, -klubeistaan, -kartanostaan ja -pupuistaan eli hänen lukuisista tyttöystävistään. 

Hefner oli vain 27-vuotias, kun hän julkaisi ensimmäisen Playboy-lehden vuonna 1953. Marilyn Monroen tähdittämä kansi myi yli 50 000 kappaletta, ja se synnytti hetkessä imperiumin, joka ulottui vuosikymmenten päähän. 

Lue myös: Hugh Hefnerin leski Crystal Harris paparazzattiin uuden rakkaansa kanssa: salskea nuori uros on avaruusalusinsinööri - katso kuva!

24. tammikuuta Yhdysvalloissa ensi-iltansa saava Secrets of Playboy esittää hyvin häiritseviä väitteitä Playboy-pohatan todellisuudesta. 10-osaisessa dokumenttisarjassa entiset Playboy-puput ja sisäpiiri esittävät hurjia väitteitä vuonna 2017 menehtyneestä miehestä. 

Dokumentissa väitetään, että Hefner manipuloi ja huumasi kymmeniä nuoria naisia, jotta he osallistuisivat orgioihin, samalla kun hän liputti seksuaalisen vapauden puolesta. Playboy-kartanossa käytettiin dokumentin mukaan läjäpäin huumeita ja siellä tapahtui seksuaalista hyväksikäyttöä. Myös eläimiin sekaantumista väitetään tapahtuneen. 

Playboy
Playboyn voittokulku alkoi jo ensimmäisestä numerosta, jossa poseerasi alaston Marilyn Monroe. Playboyn ensinumero on nykyään keräilyharvinaisuus, ja lehteä huutokaupattiin kovaan hintaan muutama vuosi sitten.

Rumat naiset viihdyttivät possuilloissa

Tietopohjana dokumentille ovat eksklusiiviset sisäpiirihaastattelut. Ääneen ovat päässeet muun muassa Hefnerin entiset työntekijät ja tyttöystävät Holly Madison ja Sondra Theodore, sekä ex-puputyttö PJ Masten

65-vuotias Theodore kertoo dokumentissa, kuinka kartanossa harrastettiin ryhmäseksiä peräti viisi kertaa viikossa. Theodore tunsi olevansa kuin kehämestari, joka esitti saman show'n illasta toiseen samalla käsikirjoituksella. 

– Tytöt ilmestyivät raikkaina ja ihastuttavina. Heidän kauneutensa kuitenkin pestiin pois. Emme olleet hänelle mitään. Hän oli kuin vampyyri, hän imi elämän näistä tytöistä, Theodore toteaa dokumentissa. 

Lue myös: Pamela Anderson teki kohupaljastuksen Playboy-kartanon seksijuhlista ja ahdistelevasta lastenhoitajasta!

Hefnerin kerrotaan myös isännöineen Pig Nights -tapahtumaa (suom. possuilta), jonne kutsuttiin tusina hänen mielestään rumia prostituoituja, jotka laitettiin harrastamaan seksiä Hefnerin ystävien kanssa.

Hefnerin kerrotaan ajatelleen naisten olleen sikoja, mutta vip-ystävät eivät saaneet heitä kutsua tällä nimellä. Dokumentissa kerrotaan, kuinka lääkäri tutki naiset sairauksien ja infektioiden varalta ennen seksin harrastamista. 

Sondra Theodore
Sondra Theodore ja Hugh Hefner kuvattuna yhdessä 1970-luvun puolivälissä.

Rauhoittava aine toimi jalkojen levittäjänä

Theodoren mukaansa Hefner lähetti hänet ostamaan kokaiinia useita kertoja, ja hän väittää miehen käyttäneen huumeita aktiivisesti. 

Hefnerin ex-assistentti Lisa Loving Barrett kertoo, että Hefnerillä oli varasto Quaaludea, voimakasta rauhoittavaa ainetta. Hänen mukaansa Playboy-kartanossa huume tunnettiin nimellä jalkojen levittäjä, ja niitä pidettiin tarpeellisena pahana, koska ne saivat naiset tekemään mitä tahansa. 

Lue myös: Linda Lampenius julkaisi kokoelman Playboy-kuvista - puolustaa rohkeita otoksiaan raivokkaasti

Barret väittää Hefnerin ottaneen päivittäin dekstroamfetamiinia pysyäkseen hereillä. Myös kokaiinin kerrotaan olleen iso juttu kartanossa, jopa huone, jossa oli iso kasa kokaiinia käytettäväksi. Kokkelia oli niin paljon, että niiden kuvaillaan päätyneen jopa Hefnerin koirien suuhun, ja myös ne jäivät huumekoukkuun.

Playboy-VIP-jäsenillä oli valtuus tehdä, mitä ikinä halusivat. Väitetään, että arvostettu tv-persoona Don Cornelius olisi pitänyt kahta puputyttöä panttivankinaan ja raiskannut yhden heistä.

Playboy-kartano
Legendaarinen Playboy-kartano on ollut viime vuodet remontissa.

Pakotettiin sekaantumaan eläimeen 

Kahdeksan vuotta Hefnerin kanssa seurustellut malli Holly Madison väittää, ettei mies suostunut käyttämään lainkaan ehkäisyvälineitä. Madison kertoo, kuinka Playboy-kartanon elämäntapa sai hänet harkitsemaan itsemurhaa. Madison kertoo aluksi Hefnerin pommittaneen häntä rakkausviesteillä ja myöhemmin aivopesi hänet. 

Linda Lovelace, joka tunnettiin 70-luvulla pornotähtenä, kertoo dokumentissa, että häntä kohdeltiin kuin lihapalaa. Lovelace väittää, että hänet pakotettiin harrastamaan suuseksiä saksanpaimenkoiran kanssa Hefnerin ja ystävien katsellessa. 

Lue myös: Katariina Souri muistelee Seiskalle: Tällaista Playboyn kuvauksissa oli - kumoaa yhden suuren harhaluulon!

Miki Garcia, entinen Playmate Promotions -johtaja kuvailee Hefnerin imperiumin olleen kuin kultti. Naiset oli uskoteltu heidän kuuluvan perheeseen, ja Hefner luuli omistavansa heidät. 

– Meillä oli puputyttöjä, jotka ottivat yliannostuksen ja tekivät itsemurhan, Garcia väittää dokumentissa. 

Lähde: Dailymail

Tilaa Seiskan uutiskirje! »