Cristal Snow

Haluatko mukaan Big Brother Suomeen? Konkari antaa hakuvinkit: "BB:ssä ovat kautta aikojen pärjänneet ihmiset, jotka...."

11.01.2019 19:35

Suomalainen tosi-tv-maailma tarjoilee tänä vuonna parastaan. Nelonen media paljasti viime viikolla, että Temptation Island Suomen ja Selviytyjät Suomen lisäksi televisiossa nähdään ensi syksynä myös supersuosion saavuttanut Big Brother.
 
Big Brotherin kylkiäisenä saadaan mitä luultavimmin BB 24/7 -palvelu, sekä Big Brother Extra -ohjelma, jonka juontajana ollaan aikaisemmin nähty muun muassa monilahjakkuus Cristal Snow.

Lue lisää: Big Brotherin paluu – suosikkijuontajakaan ei tiennyt megasalaisuudesta: Kyllä mä lähtisin vielä mukaan!

Cristal, millaisia vinkkejä antaisit ohjelmaan hakijoille?

– Ole haastattelussa oma itsesi. Big Brotherissa ovat kautta aikojen pärjänneet ihmiset, jotka heittäytyvät ennakkoluulottomasti mukaan tehtäviin ja löytävät rankimmistakin kisoista hopeareunuksen.

Lähtisitkö itse vielä mukaan?
 
– Kyllä mä voin myöntää, että jos pyydettäisiin, niin lähtisinhän mä vielä mukaan. Olisi todella siistiä päästä näkemään, millä tavalla viiden vuoden tauko saa tuotannon muokkaamaan pelin kulkua. On jännä nähdä, haluaako televisioyleisö nähdä draamaa, vai enemmän yhteispeliä, sitä että vaikeista tilanteistakin selvitään lopulta yhdessä. Yhteiskunta on muuttunut viime vuosien aikana todella paljon, jonka vuoksi tulee olemaan todella kiinnostavaa, millaisia ihmisiä kilpailussa tullaan näkemään. 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus & Nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!