Hyppää pääsisältöön
Tinni ja Jone

Haluatko Miljonääriksi palaa ruutuun – kisassa tunnetut radioäänet: tämä Ruotsi-aiheinen kysymys hämmensi radio Suomipopin juontajan täysin!

Haluatko miljonääriksi -suosikkivisa palaa jälleen televisioon. Ohjelman juontajana nähdään edelleen radio Suomipopin suosikkiääni Jaajo Linnonmaa

Ensimmäisessä jaksossa Jaajo ohjaa tiukkoja kysymyksiä kollegoilleen radiomaailmasta. Miljoonasta eurosta kisailevat Kimmo Vehviläinen, Tinni Wikström, Harri Moisio, Jone Nikula, Jekku Berglund sekä Sami Kuronen

Ensimmäisenä ääneen pääsee Kimmo ja toisena Tinni, joka valitsee aisaparikseen Jonen. Suurisydäminen Tinni on tunnetusti eläinrakas ihminen, joten ei ihme, että nainen on valinnut hyväntekeväisyyskohteekseen Rescueyhdistys Kulkurit ry:n. Jone puolestaan suo osan voittorahoista Vammautuneet Kriisinhallintaveteraanit ry:lle.  

"Kyl tälläkin johonkin nettiin pääsee"

Tiedotteesta paljastuu, että Tinnin ja Jonen kukoistava visatietämys saa kolauksen, kun heiltä tiedustellaan Ruotsin kansallispäivän ajankohtaa. 

Jone on varma, että kuukausi on touko- tai kesäkuu. Hän ei usko, että ruotsalaiset olisivat niin tyhmiä, että järjestäisivät isot juhlat kylmänä vuodenaikana. Kisaajat päättävät kuitenkin käyttää kilauta kaverille -oljenkorren, koska heillä ei ole aiheesta faktatietoa.

Valitettavasti Kilauta kaverille -oljenkorsi ei tuota tulosta. 

- Vaikka mä suomenruotsalainen oon, ni en mä nyt tämmösiä asioita tiedä, Ville Rämö sanoo puhelimessa.

Juuso & Tinni Show’ta kuunnelleet tietävät, ettei The Voice of Finlandinkin parissa työskennelleeltä Tinniltä puutu huumoria. 

- Kyl tälläkin johonkin nettiin pääsee, Tinni heittää ja osuu aivan oikeaan. 

Halautko miljonääriksi Nelosella lauantaisin kello 20! 

 

 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!