Katso kuva!
Oona Tolppanen.

Gladiaattorit-kaunotar Safiirin karu epäonni jatkuu: loukkasi jalkansa rugbyssä - kuva!

28.09.2017 13:11

Gladiaattoreiden ilopilkkuna hurmaava Safiiri alias Oona Tolppanen herätti viime kesänä huomiota julkaisemalla ohjelman kuvauksista kuvan, jossa fitnesskaunottaren silmää peitti mojova mustelma.

Sporttisen Oonan epäonni sai jatkoa viime viikonloppuna, kun nainen loukkasi jalkaansa rugbyn parissa.

Loukkaantumisen takia Oonalta jää väliin Helsinki Rugbyn naisten riveissä tulevan viikonlopun SM-finaali, josta hän kirjoittaa FitOona-blogissaan.

Huonolla tuurilla onnistuin loukkaamaan polven ja tällä hetkellä odottelen keskiviikon magneettikuvausta ja ortopedi-käyntiä. Vasta sitten saan tietää lisää tilanteestani. Viikonlopun SM-finaali jää itseltäni väliin, joka on niin suuri pettymys, mutta nyt ei auta itku asiaan vaan nostaa pää pystyyn ja keskittyä saamaan kroppa taas täyteen kuntoon.

Polvivamman takia Oona on joutunut totuttelemaan kävelykeppeihin.

Tässä vaiheessa oppii ottamaan askeleen ajatusmaailmassa taaksepäin ja miettimään oikeasti miten tärkeää terveys on. Jo se, että voin itse kävellä ja liikutella tavaroita pisteestä A pisteeseen B on niin iso juttu. Nyt kun jo arkiaskareet ovat todella työläitä, tajuaa miten itsestäänselvyytenä omaa terveyttä ja liikkumista pitää. Itselleni kovin paikka on olla jatkuvasti passattavana, inhoan sitä että joku joutuu jatkuvasti auttamaan minua vaikka onkin ihan mieletön rikkaus, että ympärilläni on ihmisiä, jotka välittävät eikä tätä kiitollisuuden määrää pysty edes kuvailemaan.

 

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!