fbq
Telkkari
06.06.2016 17:59
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Game of Thrones -tähden rankka tausta: raiskauksia ja prostituutiota
Game of Thrones -tähden rankka tausta: raiskauksia ja prostituutiota
Telkkari
06.06.2016 17:59
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus

HBO:n suositussa Game of Thrones –sarjassa prostituoitua Mareita näyttelevä Josephine Gillan avautui Daily Mailille rankasta menneisyydestään.

Josephine paljasti ansainneensa elantonsa työskentelemällä prostituoituna ennen sarjaan pääsyään.

- Kuvasin myös aikuisviihde-elokuvia Sophie O’Brien –nimellä. Game of Thrones pelasti minut prostituoidun elämältä ja teki minusta vahvemman ihmisen, Josephine kertoi.

 

 

Perhetuttu raiskasi

Näyttelijän lapsuus oli kaikkea muuta kuin helppo. Hän kävi koulua yli kahdellakymmenellä ala-asteella äitinsä väkivaltaisen suhteen takia. 12-vuotiaana hän muutti sijaisperheen luokse. Elämä uudessa perheessä ei muuttanut Josephinen elämän suuntaa, sillä häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi, ja huumeet veivät tähden mennessään varhaisteini-ikään mennessä.

- Perhetuttu antoi minulle alkoholia ja kannabista ollessani 12-vuotias, ja pari vuotta myöhemmin olin koukussa kokaiiniin. Hän raiskasi minut, ja paritti minua ystävilleen. Mies uhkasi haudata minut puutarhaan, jos kertoisin kenellekään. Hän kertoi tehneensä niin aikaisemminkin, joten uskoin häntä.

Kaiken kokemansa jälkeen Josephine tunsi olevansa arvoton kunnon parisuhteeseen, ja hän purki kihlauksensa. Sen jälkeen Josephine aloitti työt prostituoituna.

 

Menneisyys auttoi roolin saamisessa

Josephine lopetti prostituoidun työt saatuaan roolin 26 Emmy-palkintoa voittaneessa Game of Thronesissa. Hän on näytellyt sarjassa jo viidellä tuotantokaudella.

- He etsivät nuorta naista, jolla oli luonnolliset rinnat eikä tatuointeja. Näyttelijän piti myös suostua alastonkohtauksiin. Lähetin heille heti kuvani. Sain viestin, jossa sarjan tekijöiden kerrottiin haluavan minut. Olin innoissani, koska se oli uskomaton mahdollisuus tehdä kunnon näyttelijän työtä. En osannut kuvitellakaan, kuinka paljon sarja muuttaisi elämääni.

Game of Thrones näkyy Suomessa HBO:n suoratoistopalveluissa.

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »