fbq
Telkkari
12.05.2020 18:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen
Henrik Mykrä
Ex on the Beach Suomesta tuttu Henrik on yhä haku päällä - haikailee takaisin ruutuun: "Mun naama on nyt kaikille niin tuttu!"
Telkkari
12.05.2020 18:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen

Ex on the Beach Suomi -realityohjelmasta tuttu Henrik Mykrä, 30, on harkinnut osallistumista myös muihin ohjelmiin. 

- Mun naama on nyt kaikille niin tuttu, että voisin miettiä toiseen ohjelmaan osallistumista. Joku missä saa matkustaa, sillä en koe että saisin esimerkiksi Big Brother -formaatista mitään irti, Henkka kertoo Seiskalle.

Totuus Ex on the Beach Suomen Henrikistä valkenee jo ensitreffeillä - puistattavan dorka kommentti Jasminille: "Onneksi ei sentään mennyt väärään reikään!"

Rakkautta etsimässä

Henkka kertoi EOTB-ohjelman pressitilaisuudessa etsivänsä jopa vaimoa Karibian paratiisisaarelta. Miehen agenda kuitenkin muuttui nopeasti, kun kävi ilmi, ettei kukaan villan naisista ollut hänelle se oikea.

- En kyllä tiennyt mihin olin ryhtynyt kun hain ohjelmaan. Luulin että vaimon löytäminen sieltä olisi ollut mahdollista! Se kävi todella nopeasti selväksi että toi formaatti ei ole sitä varten. Olisi vissiin se Love Island ollut parempi siihen vaimon etsimiseen. 

- Jengi varmaan nauraa tolle, että sanon että Love Island olisi ollut mulle sopivampi formaatti. Mutta olen kuitenkin elämäni aikana seurustellut yhteensä 14 vuotta, niin tiedän jonkin verran parisuhteista, Henkka toteaa.

Miesten salainen keskustelu Ex on the Beach Suomessa: Niko jatkaa törkeää läskidissausta, Henrik avautuu seksifantasioistaan: Juliaa olisi hauska n***ia!

Taantui kuvauksissa 

Henkka oli ehtinyt olla neljä kuukautta sinkkuna ennen kuvauksia, jolla oli miehen oman analyysin vaikusta saarella.

-  Siellä kuvauksissa käyttäydyin varmaan niin lapsellisesti, kun olen muuten ollut niin sidottu parisuhteisiin ja ollut tosi lojaali. Siellä väkisin taantui 20 -vuotiaan tasolle, tai ehkä vielä nuoremmaksi!

Vaimon paikka olisi yhä auki. 

- Olen sinkku, enkä etsi mitään säätöä tällä hetkellä. Etsin loppuelämän vaimoa vieläkin. Uskon rakkauteen ensisilmäyksellä, ja sen kyllä huomaa kun se oikea osuu silmään.

Henkan mukaan ihannenainen on fiksu ja luonnonkaunis.

- Naisessa arvostan rehellisyyttä. Lojaali, kiltti, sosiaalinen ja luonnonkaunis nainen tekee minuun vaikutuksen.

Maanteiden risteilyohjus! Kauhistuttava video leviää somessa - Ex on the Beachin Henrik ajaa Ferrarilla törkeintä mahdollista ylinopeutta: "Siin tulee poliisit vastaan!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »