Evankelista-Villeltä järkyttävän alentava kommentti sukupuolenkorjauksista: "Jotta voisi tirkistellä muita saunassa tai suihkussa"

Telkkari | 31.10.2019 17:31

Uskonnollinen Ville on aiheuttanut Big Brother -talossa niin monta välikohtausta, ettei mies varmaan itsekään pysy enää laskuissa. Villen tapa kritisoida muun muassa homoseksuaaleja ja transseksuaaleja on ollut niin kärkästä, että useampi asukas on meinannut menettää malttinsa keskustelujen yhteydessä. 

Viime yönä Ville onnistui suututtamaan Kevinin. Talossa oli keskusteltu sekasaunoista, jonka tiimoilta Ville kommentoi, että joku saattaisi vaihtaa sukupuoltaan voidakseen tirkistellä muita esimerkiksi juuri saunassa tai suihkussa. 
 
Myöhemmin Kevin keskusteli asiasta Kimmon, Kristianin ja Helmerin kanssa.  

- En jaksaisi kuulla tuota väitettä enää, seitsemättä tuhannetta kertaa elämäni aikana. 

kevin

Lue myös: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

Ennen makuuhuoneeseen vetäytymistä Kevin pui asiaa vielä Kimmon, Anun ja Helmerin kanssa keittiössä. Hän murehti, ettei saa nukuttua Villen sanojen takia. Kimmo letkautti humoristisesti, että Kevin olisi menossa makuuhuoneeseen tirkistelemään.

- Heti kun näen Villen, munani vain kohoaa – olenhan homoseksuaali, Kevin täräyttää ja Kimmolta pääsee huutonauru.

Keskustelun ja nauramisen lomassa Kimmo kertoo Villen esittämästä henkilökohtaisesta kysymyksestä. Ville oli halunnut tietää, onko Kimmo koskaan kiihottunut saunoessaan miesten kanssa.

big brother

Kimmo kertoi, että näin ei ole tapahtunut.

- Mun mielestä väite on ihan yhtä absurdi, Kimmo vertaa tapausta väitteeseen, jonka Ville oli aiemmin esittänyt Kevinille.

Keskustelun edetessä Kevinin kiukku ei ottanut laantuakseen.

- Toi on niin käytetty. Jo 80-luvulla, 70-luvulla, 60-luvulla. Kaikki on kuultu. Keksikää jotain uutta nyt edes, herranjumala, mies purkaa tuntojaan.

Katso myös BB-VALVOMON tuorein jakso vieraana Jukka ja Eevis! 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media ja seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!