fbq
Telkkari
29.04.2016 14:00
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Eronnut Iholla-pari muutti vain 200 metrin päähän toisistaan!
Eronnut Iholla-pari muutti vain 200 metrin päähän toisistaan!
Telkkari
29.04.2016 14:00
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Iholla-reality-sarjan toisella tuotantokaudella nähdyt Esko ja Karoliina kertoivat erostaan maaliskuussa. Pariskunta kertoi asiasta Karoliinan Kolmistaan-blogissa.

Esko ja Karoliina ehtivät olla yhdessä seitsemän vuotta. Kaksikko ihastui ja rakastui lähes ensisilmäyksellä.

- Ensitreffit kesti kaksi vuorokautta, ensimmäinen yhteinen matka varattiin kuukauden tuntemisen jälkeen. Juostiin sateessa, suudeltiin porttikongissa. Oltiin kuin elokuvassa. Vaan kun oikea elämä ei ole elokuvaa, Karoliina kertoo pariskunnan eropostauksessa.

 

Molemmille uudet asunnot

Karoliina kertoo kuun alussa julkaistussa blogitekstissään ex-pariskunnan huoltajuusjärjestelyistä. Kumpikaan ei jäänyt pariskunnan vanhaan yhteiseen kotiin vaan molemmat hankkivat uudet asunnot läheltä toisiaan, jotta perheen viisivuotiaan tyttären elämä muuttuisi radikaalisti.

Niinpä päätimme vuokrata uudet kotimme läheltä vanhaa kotiamme niin, ettei F:n päiväkoti tai muu elämän alue muuttuisi hirveästi. Me edelleen siis käymme samalla ostarilla kuin ennen. Kuljemme samannumeroisilla busseilla ja näemme niitä samoja koiranulkoiluttajia ja kavereita.

Pidin myös tärkeänä sitä, että me molemmat vanhemmat olisimme F:n lähellä. Ja siis aivan fyysisesti(kin). Siksipä uudet vuokrakotimme sijaitsevat F:n isän kanssa vain 200 metrin päässä toisistaan, saman kadun varressa niin, että iskän ikkunasta näkyy äidin talon seinä. Leikkipihojakin erottaa vain metrinen aita.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »