Ernest Lawson epävarma Putous-jatkostaan: Se oli opettavainen kokemus!

Telkkari | 28.08.2017 11:38

Näyttelijä Ernest Lawson on epävarma jatkostaan Putous-sarjassa.

- Jos Putous jatkuu ja minua pyydetään mukaan, olen todella otettu. Viime kausi Putouksessa oli minulle opettavainen kokemus. Minulle jäi ohjelman teosta vain hyvä mieli, Ernest Lawson kertoi Seiskalle MTV3-kanavan pressitilaisuudessa.

MTV ei ole toistaiseksi tiedottanut Putous-ohjelman jatkosta. Siitä huolimatta näyttelijä Jenni Kokander ilmoitti taannoin, ettei jatka sarjan seuraavalla tuotantokaudella, jos sellainen tullaan esittämään.

Entiset oppilaat moikkailevat

Tulevana syksynä Ernest nähdään MTV3-kanavan improvisaatioon pohjautuvassa Älä jäädy -ohjelmassa yhdessä Roope Salmisen ja Mikko Penttilän kanssa. Putouksen jälkeen hänellä on riittänyt töitä siinä määrin, ettei ole ehtinyt palata opetustyön pariin. Hän työskenteli ennen suurta julkisuutta luokanopettajana.

- Ikävä on ollut oppilaita ja opettamista. Varmasti palaan jossain vaiheessa opetustyön pariin, sillä en turhaan hankkinut maisterin papereita. Entiset oppilaani ovat tulleet kaupungilla vastaan ja laittaneet viestiä minulle sosiaalisessa mediassa. Tällä hetkellä kalenteri näyttää niin täyteen buukatulta, etten pysty palaamaan opetustyön pariin tänä syksynä tai ensi keväänä. Palaan vasta, kun minun on mahdollista panostaa työhön kokonainen lukuvuosi.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!