Telkkari

Entinen Bond-tyttö Denise Richards avautuu Seiskalle Kauniit ja rohkeat -roolistaan: ”Ajattelin, että en pysty tähän!”

27.01.2020 17:04

Hollywood-tähti Denise Richards, 48, nousi julkisuuteen hehkeänä James Bond -tyttönä vuoden 1999 elokuvassa Kun maailma ei riitä. Hän on näytellyt muissakin isoissa leffoissa, mutta erityisesti hänet muistetaan hurjasta avioliitostaan Charlie Sheenin kanssa 2000-luvun alussa.

The Real Housewives of Beverly Hills -tosi-tv-sarjaakin kaunistaneen Denisen nykyinen aviomies on hyvinvointialan yrittäjä Aaron Phypers. Hääkellot parille soivat syyskuussa 2018.

Denise näyttelee nykyään maailman suosituimmassa saippuasarjassa Kauniissa ja rohkeissa. Hänen roolihahmonsa, villin menneisyyden elänyt Shauna nähtiin Suomen televisiossa ensi kertaa joulun alla.

Shauna on Forresterin vanha ystävä ja tuli sarjassa Losiin tapaamaan tytärtään.

Denice tähditti Kun maailma ei riitä -elokuvaa Pierce Brosnanin kanssa.
Denice tähditti Kun maailma ei riitä -elokuvaa Pierce Brosnanin kanssa.

 

Lue myös: Denise Richards liittyi Kauniit ja rohkeat -sarjaan: hahmolla takanaan ”villi menneisyys” – kuva!

Sain heti tukea

Joulun alla Denise nautti Aaron-puolisonsa kanssa uuden työpaikkansa Kaunareiden perinteisistä juhlista Los Angelesissa. Sarjan tuottaja Bradley Bell järjestää boolin ryydittämät juhlat aina kauden kuvausten päätyttyä.

Juhlissa Denise kehui nauttineensa sarjan tekemisestä.

– Voisi olla pelottavaa tulla mukaan sarjaan, joka on pyörinyt näin pitkään, mutta työryhmä otti minut avosylin vastaan ja tuki minua.

Denise Richards osallistui nykyisen tv-sarjansa Kauniiden ja rohkeiden juhliin miehensä Aaron Phypersin kanssa. Oikealla on sarjan tuottaja Brad Bell.
Denise Richards osallistui nykyisen tv-sarjansa Kauniiden ja rohkeiden juhliin miehensä Aaron Phypersin kanssa. Oikealla on sarjan tuottaja Brad Bell.

 

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Denise Richardsilta rajuja seksipaljastuksia – aviomies yllättyi totaalisesti: ”Hän ei tajunnut, mitä olimme tekemässä!”

Hääkuviot sekaisin

Denise paljastaa, ettei ollut ennen tehnyt saippuasarjaa eikä nähnyt jaksoakaan Kauniista ja rohkeista.

– Brad Bell otti yhteyden ja kertoi hahmosta. Ajattelin, että mikä ettei. Roolia varten aloin päivittää tietojani, mutten pysy kärryillä, kuka on ollut kenenkin kanssa naimisissa ja kuinka monta kertaa, Denise nauraa.

– Hahmoja on niin paljon. Luulen, että juuri siksi sarja on ollut suosittu näin kauan, pian 34 vuotta. Katsojista tuntuu, että he tuntevat meidät, koska näkevät meidät joka päivä.

Lue myös: Näyttelijä Denise Richards muistelee avioliittoaan riippuvuuksista kärsineen Charlie Sheenin kanssa: Toi ilotytön kiitospäivän illalliselle!

Pidän nopeasta tahdista

Denise pitää kuvausten nopeudesta. Jaksoja kuvataan kaksi päivässä.

– Repliikeissä on toki paljon muistamista. Saan käsikirjoitukset yleensä viikonlopuksi, ja opettelen ne silloin.

– Olen muistanut vuorosanat yllättävän hyvin! Ensimmäisenä kuvauspäivänäni repliikkejä oli viisikymmentä sivua. Ajattelin, että herranjumala, en pysty tähän.

– Kuvaamme muutaman päivän viikossa. Aikataulu on hyvin perheystävällinen, ja ehdin tehdä myös muita juttuja samaan aikaan.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:All Over Press ja Sean Smith/Photosmith.net
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!