Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Ensitreffit alttarilla 4. tuotantokausi.

Ensitreffit alttarilla -parit seurasivat muistelujaksoa "kisakatsomossa" - mukana neljän tuotantokauden tyypit! Katso hauska kuva!

Ensitreffit alttarilla -sarjan neljäs tuotantokausi huipentui tiistaina (14.11.) muistelujaksoon, jossa nähtiin mitä ohjelmassa vihityille pareille kuuluu nykyään.

LUE MYÖS: Näin Ensitreffit alttarilla -pareille kävi - uusia sinkkuja haetaan jo seuraavalle tuotantokaudelle!

Kotimaisessa tosi-tv-sarjassa kuusi rohkeaa sinkkua menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman, asiantuntijoiden valitseman ihmisen kanssa.

Sarjan kolmannelta tuotantokaudelta tutut Tiina ja Samuli päivittivät tiistai-iltana kotikatsomostaan hauskan kuvan Instagramiin. Paikalla näytti olevan suurin osa Ensitreffit-pareista, sekä ensimmäisiltä tuotantokausilta tuttu pappi Kari Kanala.

 

Paras kisakatsomo ? #meidänperhe #ensitreffitalttarilla #kisakatsomo

A post shared by Samuel ja Tiina Svahnström (@svannikset) on

Viime viikolla päättyneen neljännen tuotantokauden aviopareista Markus ja Johanna pysyivät yhdessä, mutta sekä Aliisa ja Esa että Mari ja Petri erosivat.

Kolmannelta tuotantokaudelta tutut Tiina ja Samuli saivat avioliitolleen kristillisen siunauksen ensimmäisenä hääpäivänään viime toukokuussa. Myös Milla ja Kimmo ovat edelleen yhdessä, suunnittelevat yhteenmuuttoa ja lemmikin hankkimista. Mikko ja Heidi eivät puolestaan saaneet liittoaan toimimaan, mutta näkyvät olevan edelleen niin hyvissä väleissä, että voivat poseerata samassa kuvassa.

Toisen tuotantokauden pareista vain Sari ja Antti ovat yhdessä. Heille on ehtinyt syntyä liitostaan parivuotias poika. Myös Tanjan ja Ronin voi bongata kuvasta, vaikka he eroon lopulta päätyivätkin. Maria ja Jounia ei puolestaan illanvietossa näkynyt. Myös he erosivat ennen kuin ohjelman kuvaukset päättyivät.

Ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutut Viola ja Esa ovat edelleen onnellisesti yhdessä, ja myös heillä on taaperoikäinen poika. Miia ja Olli puolestaan erosivat. Miiaa ei katsomossa näy, mutta hän kirjoitti eilen postauksen Ensitreffeistä Idealistan blogiinsa.

LUE MYÖS: Ensitreffit alttarilla -Miialta tunteikas avautuminen: Ystävät tuomitsivat hulluksi ennen ohjelman alkua - jälkikäteen haukuttiin tyrkyksi!

Pia ja Jussi ovat erostaan huolimatta erittäin hyvissä väleissä.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
MTV MEDIA

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!