Ensitreffit alttarilla -avioparin vaatekriisi jatkuu: Heikki kritisoi vaimonsa laukkuakin - ”Tykkätsä esitellä sun tissejä kaikille?”

Telkkari | 23.10.2018 16:31

Ensitreffit alttarilla -aviopari Miina ja Heikki ottivat leikkimielisesti yhteen jo muutaman viikon takaisessa jaksossa. Aiheena olivat Miinan vaatteet, joiden paljastavuudesta tuore vaimo sai mieheltään kuulla. 

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -Heikki kritisoi vaimonsa pieniä vaatteita: ”Tissit pursuaa tästä!” – Miina: "Mitä hel**ttiä?!"

Aihe nousee jälleen esiin tämän iltaisessa (23.10.) jaksossa, jossa Miina ja Heikki suuntaavat yhdessä vaateostoksille. Miina päättää testata Heikin huumorintajua ja vetää ylleen muhkean turkiksen. 

- Parittajan tollanen… Heikki saa sanottua. 

- Viimeisen viikon aikana mulle on ainakin noussut tärkeäksi kysymykseksi sellainen rajojen asettaminen ja oman arvokkuuden muistaminen. Se, että on riittävä ja hyvä sellaisena kuin on, vaikka Heikiltä tulee välillä tahditontakin kritiikkiä, Miina avaa tuntojaan kameralle. 

Laukkukaan ei miellyttänyt Heikkiä

Kun Miina löytää harmaan puseron, Heikki yllättää positiivisella kommentillaan niin vaimonsa kuin katsojatkin. 

- Sehän on tosi kiva!

- Mut sitku mä laitan tän päälle, niin sä sanot: ”Tykkätsä esitellä sun tissejä kaikille?” 

Karvatakkiepisodin jälkeen Heikki avaa jälleen sanaisen arkkunsa. Tällä kertaa mies huomauttaa Miinalle siitä, että hän voisi hankkia uuden laukun, sillä vaaleansininen cross body ei hänen mielestään sovi Miinan yllä olevaan tummansinisen mekkoon. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin AVAlla kello 21! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!