fbq
Telkkari
27.05.2020 14:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS Emilia ja Wallu
Emilian ja Wallun hyytävä kohtaaminen TIS-iltanuotiolla - raju sanasota syttyy heti: "Oothan sä ollut aika pummi!"
Telkkari
27.05.2020 14:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Wallu ja Emilia kohtaavat vihdoinkin Temptation Island Suomen iltanuotiolla.

Parin on/off-suhde on pahentunut viettelysten saarella ja Emilia kokee muun muassa, että Wallu olisi eronnut videon kautta. Emilia saapuu iltanuotion äärelle, ja istahtaa rauhallisesti Wallun viereen. He tervehtivät ystävällisesti toisiaan. 

- Moikka, Wallu sanoo.

- Hei, Emilia vastaa.

- Oot upee, Wallu kehuu Emiliaa, mutta ei onnistu liehittelyssään, sillä Emilia katsoo tätä kuin halpaa makkaraa.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Kyyneliä nuotiolla - Wallu särkee naisensa sydämen: "Oli se p**kamainen veto!"

Emppu
Emppu saapuu iltanuotiolle keskustelemaan heidän parisuhdetilannetta Wallun kanssa.

Läpikäyntiä

Heti liehittelevien sanojensa jälkeen Wallu esittelee majapaikasta löytämiään rintaliivejä, joiden uskoo kuuluvan Emilialle, mutta Emilia ei tunnista niitä omakseen.

Sami toteaa, että pariskunnalla olisi paljon asioita, joita kannattaa käydä läpi, ja että heidän pitäisi ottaa vastuuta teoistaan.

- Miten tää reissu meni sun mielestä, Emilia kysyy Wallulta.

- Olisi se voinut mennä paremmin. Ennen kuin tänne lähdettiin, niin olisin toivonut että oltaisiin lähdetty täältä yhdessä. Ei se ihan nappiin mennyt, Wallu sanoo.

Lue myös: TIS: Wallun temppu iltanuotiolla yllättää Empun täysin: "Nämä taitavat olla sun - löytyivät sinkkukundien huoneesta!"

Emppu ja Wallu
Emppu ja Wallu keskustelevat pitkään iltanuotiolla. 

Ihastuksia ja rajojen rikkomista

Wallu ihastui jo kauden alussa Jeminaan ja he pussailivat avoimesti useasti bileiden aikana. Emilian mielestä Wallu rikkoi rajoja muun muassa siinä vaiheessa, kun Wallu jatkuvasti vietti aikaa ihastuksensa kanssa.

- Sä ihastuit Jeminaan ja oltiin sovittu, että jos täällä niin käy, niin pitää pysyä siitä erossa! Niin vi**u! Ja seuraavassa videossa sä eroat musta. Ja sanoit, että jos täällä erotaan, niin ei sitä tehdä videolla ja sä teit senkin. Sä puhut aina ristiin ja vi**u se nähdään täälläkin.

Lue myös: "Wallulla seisoo!" - Kolmiodraama saa yhä rajumpia sävyjä Temptation Island Suomessa!

Wallu kuitenkin puolustaa tekojaan ja syyttää Emiliaa rajojen rikkomisesta.

- Pistin sen sinkkumoodin päälle, koska sä menit sänkyyn, jossa oli joku jätkä. Ja se jätkä tuli sun päälle, ja se oli niin nopea video, että ehkä minä provosoiduin siitä.

Lisäksi Wallu sanoo loukkaantuneensa siitä, miten Emilia on puhunut kumppanistaan muille.

- Sä olet puhunut musta todella rumasti tuolla ja valheellisesti, niin se on ollut yksi semmonen juttu, että mulla on kiehunut liikaa päässä ja sen jälkeen oon ottanut sen sinkkumoodin päälle, Wallu kertoo.

Wallun mukaan Emilia on valehdellut siitä, että Wallu ei ole maksanut hänelle vuokraa, vaikka hän onkin asunut Emilian luona. Wallun mukaan Emilia on unohtanut mainita, että Wallu ei ole voinut maksaa vuokraa tyttöystävälleen, koska hänellä on ollut omakin vuokra-asunto, jonka vuokraa hän on maksanut.

- Se on aika perseestä, että olet puhunut valheellisesti ja jättänyt kertomatta. Nuo ovat kuitenkin aika isoja asioita, että sä yrität mustamaalata mua ja saada musta sellaisen pummin kuvan!

- Mutta oothan sä ollut aika pummi! Emilia laukoo takaisin.

Kuinka Emilian ja Wallun suhteen käy viimeisellä iltanuotiolla? Asia selviää keskiviikkoillan Temptation Island Suomi - lähetyksessä.