Nikita ja Aleksi Mäkelä

Elokuvaohjaaja Aleksi Mäkelä pyysi, että Nikita-tytär ei lähtisi mukaan Love Islandiin - Nikita ei totellut: ”Äänestäkää hänet ulos sieltä!”

04.09.2019 19:28

Rakastetusta Kari Tapiosta kertovan Olen suomalainen -elokuvan ohjaaja Aleksi Mäkelä, 49, ei koskaan tavannut Kari Tapiota henkilökohtaisesti. Aleksi tiesi hänestä vain sen, mitä lehdissä oli kirjoiteltu.

– Juttelin useiden ihmisten kanssa elokuvaa tehdessä ja moni asia tulikin yllätyksenä, kun opin tuntemaan häntä paremmin.

Lue lisää: Viinaa ja vieraita naisia! Kari Tapio -elokuvan ohjaaja Aleksi Mäkelä: ”Oli selvää, ettemme halunneet tehdä sokerikuorrutteista ylistystä!”

Aleksi kertoo, että elokuva on hänen ensimmäinen rakkauselokuvansa. Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran rakkaus oli elämän mittainen ja myös Aleksi uskoo ikuiseen rakkauteen.

– Olen ollut naimisissa pitkään. En enää aio vaihtaa, Aleksi nauraa.

"Nikita teki omat valintansa"

Aleksin tytär Nikita on tällä hetkellä mukana Love Island Suomi -ohjelmassa. Aleksi tiesi tyttärensä osallistumisesta ohjelmaan ja pyysi, että tämä ei lähtisi siihen mukaan.

Lue lisää: Love Island Suomi -kaunottaren salattu tausta paljastui: Nikita, 23, on kuuluisan ohjaajan tytär!

– Hän teki kuitenkin omat valintansa. Itse en ole ohjelmaa seurannut enkä aio seurata. Äänestäkää hänet nyt äkkiä ulos sieltä! Aleksi naurahtaa.

Olen suomalainen tulee elokuvateattereihin 13.9.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Seiskan toimitus & MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!