Ellen Jokikunnas allekirjoitti Suomen tv-historian erikoisimman työsopimuksen - ulkonäköpykälä on pysäyttävän outo: "En pitänyt siitä yhtään!"

Telkkari | 13.04.2018 12:08

Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelma asetti juontaja Ellen Jokikunnaksen melkoisten paineiden eteen.

Ohjelman ideana on se, että sarjaan valitut ihmiset asettavat itselleen tavoitteen, jonka he aikovat toteuttaa vuoden aikana. Jaksoissa ihmiset poistuvat studiosta ja palaavat muuttuneina heti jakson loppupuolella.

Lue myös: Juontaja Ellen Jokikunnas: Salahäämatka ja uusi perheenjäsen!

Sarjan tuotanto aiheutti Ellenille melkoisia paineita, sillä hän ei muutu jakson aikana lainkaan, vaikka alku- ja loppuosat on kuvattu vuoden päästä toisistaan.

− Voin kertoa, että näin yli nelikymppisellä naisella se, että allekirjoitat työsopimuksen, jossa on pykälä, ettet saa muuttua vuoden aikana yhtään… Pitää olla tismalleen samankokoinen, samannäköinen, samanlaiset hiukset – jopa ihon sävyn piti olla samanlainen molempina vuosina, koska teen yhteen kohtaukseen materiaalia kahden vuoden aikana, Ellen kertoi Helmi Radion haastattelussa.

 

Huippumallin vakuutus

Allekirjoittamansa sopimuksen takia Ellen joutui tekemään asioita, joista hän ei juurikaan pitänyt.

− Jouduin värjäämään hiuslatvani yhtä vaaleaksi kuin vuosi sitten. En pitänyt siitä yhtään, mutta minun oli näytettävä samalta. Käsittääkseni minulla oli tuotannon puolelta aivan järkyttävä vakuutus. Jos olisin jäänyt auton alle, tuotanto ei olisi kärsinyt taloudellisesti. Minulla oli niin sanottu huippumallin vakuutus ohjelman erikoisluonteen takia.

Tähän aikaan ensi vuonna Nelosella torstaisin klo 21.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!