fbq
Telkkari
10.05.2017 07:21
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA
Temptation Islandin Jonne
Elämän pelissä iso käänne: Temptation Island -Jonne päätyy sänkyyn Erikan kanssa - "Nyt mennään nu***maan!"
Telkkari
10.05.2017 07:21
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA

Temptation Island Suomi -sarjassa "elämän peli"-letkautuksillaan huomiota herättäneen Jonnen touhut ovat ihmetyttäneet alusta alkaen niin katsojia kuin kanssakilpailijoita. Nyt tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että miesten saaren sinkkunaisetkin pelkäävät Jonneen haksahtaneen Erikan puolesta.

Jonne saapui saarelle testaamaan parisuhdettaan Sonja-avovaimonsa kanssa. Toisella resortilla Sonja viihtyy puolestaan Miikan kanssa. 

Lue lisää:
Vuoden poikaystävä -palkinto: Temptation Islandin "elämän peli" -Jonne osti timanttisormuksen treffikumppanilleen!

Sonjan sydän särkyy Temptation Islandilla: Jonnen sormet viuhuvat vieraissa pöksyissä - useasti!

Keskiviikkoisessa jaksossa Jonne, Erika ja moni muukin kilpailija tatuoi ihoonsa muiston uskomattomasta matkastaan. Yksinkertaisessa kuvassa on palmu, jonka rinnalla nähdään numero kolme roomalaisin kirjaimin. Niiden lisäksi Jonne ja Erika lisäävät omiin tatuointeihinsa pientä ekstraa.

- Meille lisättiin tohon tollaset ananakset. Ne tulee mun ja Jonnen ensimmäisistä treffeistä, kun oltiin ananasfarmilla käymässä, Erika kertoo.

Jonne ja Erika pussailevat iltabileissä

Kaksikolla selitykset valmiina yhteisestä yöstä

Illan bileissä teemana on seksikkyyttä uhkuva Playboy-kartano ja meno on Jonnen ja hänen ”kihlattunsa” välillä juuri sen mukaista.

- Jonnen ja Erikan juttu on tosi outo. Tämä kihlausjuttu tuskin on Erikan puolelta mikään läppä. Veikkaan, että Erikalla on todella vahvoja tunteita ja mennyt todella pahasti tunteisiin heidän juttunsa. En sitä ihmettele ollenkaan, sillä Jonne on antanut ymmärtää paljon. Jonne ei kuitenkaan ole välttämättä tosissaan tässä jutussa, Jasmin kertoo näkemyksensä.

- Vois sanoa, että aika outoa. Itse en välttämättä ostelisi tuolla sormuksia, mutta kukin tavallaan, Niklas pohtii.

Erikan TIS-kämppis häädetään myös yöksi evakkoon, sillä Jonne ja Erika haluavat makuuhuoneen yksityiseen käyttöön. Pariskunnan poistuessa makuukammariin, kuullaan Jonnen suusta aikamoinen lause.

- Nyt mennään nussimaan, Jonne sanoo.

Seuraavana aamuna kaksikolla on selityksiä valmiina.

- Kammattiin vähän partaa ja harjattiin hiuksia, Jonne sanoo.

Jokainen voi tehdä yöstä omat johtopäätöksensä, mutta jakson lopussa kuullaan vielä ääninauhaa Erikan nautinnollisesta ähkimisestä sekä kovaa kiittelyä jostain oikein ihanasta.

- Olihan se kivaa, Jonne tunnustaa ääninauhalla.

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!  

Tilaa Seiskan uutiskirje! »