Telkkari

Eero Ettala haastoi Lauri Heiskarin squash-turnaukseen: Laurilla riittää vielä treenattavaa!

02.09.2016 12:59

Lumilautailija Eero Ettala tekee tänään perjantaina uuden aluevaltauksen, kun MTV3-kanavalta alkaa hänen juontamansa Ota rahat ja juokse -ohjelma. 

Lumilautailun lisäksi Eero harrastaa skeittausta, squashia, uimista, saliliikuntaa ja maantiepyöräilyä. 

- Pelaan squashia muiden lumilautailijoiden ja vanhojen luokkakavereiden kanssa. Hirveästi ei ole porukkaa, joka olisi innostunut squashista. Olemme järjestäneet squash-turnauksen, johon ystäväni Lauri Heiskari on myös osallistumassa. Näin yhden videon hänestä, joka näytti siltä, että hänen pitäisi treenata vielä vähän lisää ennen turnausta.

 

Jatkuvasti reissussa

Anna Abreun kanssa naimisissa oleva Lauri on Eeron mukaan puolestaan häntä taidokkaampi surffaamisesta. Se johtuu siitä, että Lauri on asunut Kaliforniassa kymmenisen vuotta. 

- Hänellä on pieni etulyöntiasema. Itse olen asunut aina Suomessa. Pitäisi olla pari kuukautta Balilla, että siinä lajissa kehittyisi. 

Lumilautailun puolesta Eerolle reissupäiviä kertyy noin 100 vuodessa.

- En ole tehnyt pidempiä vapaa-ajanmatkoja, koska työmatkoja kertyy niin valtavati vuodesta. Kaliforniaan tein aikoinaan yhden skeittireissun. Jenkeissä olen viettänyt myös kolme kuukautta, kun olemme kuvanneet lumilautaelokuvia. Junnumpana oli enemmän reissupäiviä. 

Eeron luotsaama Ota rahat ja juokse -ohjelma MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20.05.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!