Duudsonit vierailivat Big Brother -talossa vuonna 2008 - Harri sai verenmyrkytyksen: naula korvaan ja niittejä pyllyyn! KUVAT!

Telkkari | 31.08.2019 18:05

Big Brother Suomi palaa televisioon viiden vuoden tauon jälkeen. Uudet asukkaat astelevat taloon sunnuntaina 1.9.

Sitä ennen on aika muistella millaisia tapauksia suosikkisarjan historiassa on nähty. 

Lue lisää: Niko Saarisesta Seiskan Big Brother -vloggaaja - kaipaa taloon kohuasukkaita: "Toivottavasti saadaan sellaisia skandaaleja, joita minäkin aiheutin!"

bb

Esimerkiksi vuonna 2008 eristyksiin saapui hurjapäisiä vieraita, kun Duudsonit saapuivat taloon hämmentämään asukkaiden arkiaskareita. Tempauksen aikana testattiin asukkaiden kivunsietokykyä muun muassa niittaamaalla flyereita heidän pakaroihinsa. 

Muistatko: Big Brotherissa tapahtui karmiva moka vuonna 2009: Minnan ja Esan seksisessio päätyi sensuroimattomana suoraan lähetykseen - yksi sai potkut!

bb harri

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuneen Harrin korvalehti lävistettiin naulalla ja mies sai verenmyrkytyksen. Harri joutui oireidensa vuoksi sairaalahoitoon eikä hän päässyt enää jatkamaan kilpailua ja pääpalkinnon tavoittelua.  

Harri oli asiasta tuohtunut, sillä hän ei saanut Duudsoneilta henkilökohtaista tsemppiviestiä. Duudsonit kyllä kertoivat julkisuudessa, että he ovat ylpeitä Harrin heittäytymiskyvystä kyseiseen haasteeseen. 

Lue lisää: Nähdäänkö Big Brotherissa jälleen draamaa? Muistatko Anu Saagimin ja Andy McCoyn rajun tappelun - 24/7-palvelukin suljettiin!

harri

Harrin tuohtumus sen kuin kasvoi, kun hän kuuli vuonna 2010, että BB-taloon pääsee kaksi hänen kaudellaan kisannutta asukasta. 

- Perkele, kysyttiinkö mua edes? En väitä, että olisin niin tajuttoman mielenkiintoinen asukas, mutta mun mielestä mulle ois kuulunut toinen mahdollisuus. No, sitä tuskin tulee enää, Harri harmitteli Iltalehdelle

Lue myös: Niko Saarinen on nähty kolme kertaa Big Brotherissa: heitti viinilasin ja sai raivarit kohteliaisuudesta - muistatko kohut?

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & mtv media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!