fbqDramaattinen päätös Tähdet, tähdet -kulisseissa! Kilpailija jätti ohjelman ennen ensimmäistä suoraa lähetystä! | Seiska
Pandora

Dramaattinen päätös Tähdet, tähdet -kulisseissa! Kilpailija jätti ohjelman ennen ensimmäistä suoraa lähetystä!

Telkkari | 15.08.2020 11:16

Tähdet, tähdet -ohjelman kulisseissa on koettu dramaattisia muutoksia jo ennen ensimmäistä suoraa lähetystä.

Ruotsalaisen Pandoran oli tarkoitus osallistua Tähdet, tähdet -ohjelmaan, mutta hän on joutunut vetäytymään ohjelmasta juuri ennen ensimmäistä suoraa lähetystä. Tähdet, tähdet starttaa Nelosella huomenna.

Pandora jättäytyi ohjelmasta koronapandemian aiheuttamien ongelmien ja Suomeen asetettujen pakkokaranteenien takia.

- Välitän suuresti teistä, rakkaat suomalaiset, ja haluan kantaa vastuuni tämän hetken tilanteessa. Olen päättänyt jäädä nyt Ruotsiin poikani kanssa siihen saakka, kunnes voimme jälleen vapaasti liikkua ja pääsen näkemään teidät sekä suomalaisen puolisoni. Pitäkää huolta itsestänne, suomalaiset, Pandora kertoi tiedotteessa.

 

Tilalle toinen ysäritähti

Pandoran tilalla Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähdään Movetron-yhtyeen solisti Päivi Lepistö. Hän oli yllättynyt pyynnöstä ja luuli aluksi, että hänet haluttiin ohjelmaan vierailevaksi tuomariksi.

- Kävikin niin, että reilu tunti puhelun jälkeen istuin junassa matkalla kuvauksiin! Ennakkohaastatteluissa on ollut vaikea yrittää tiivistää ajatuksia, kun en itsekään ihan vielä ymmärrä, että miten tässä näin kävi, Päivi hämmästeli.

Huomisessa lähetyksessä Tähdet, tähdet -kilpailijat esittävät 80-luvun hittejä. Aikataulusyistä Päivi esittää Laura Braniganin Gloria-kappaleen, joka Pandoran oli tarkoitus esittää.

- Biisiä on nyt treenattu huikealla Tähdet, tähdet -bändillä muutaman kerran. Kasariteininä Laura Braniganin Gloria on onneksi entuudestaan tuttu. Vaikka biisivalinta on Annelin, omin sen nyt rehellisesti itselleni voimabiisiksi.

Tähdet, tähdet 2020 Nelosella sunnuntaisin klo 19.30.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!