fbq
Telkkari
07.04.2022 21:29
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen
Diili
Diilin jäätelöjakso: Projektipäällikkö sai kenkää - katso kuka
Telkkari
07.04.2022 21:29
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen

Diili 2022 -kauden toisessa jaksossa joukkueiden tehtävänä on myydä jäätelöä. Tehtävässä sinisen ja punaisen joukkueen on otettava kauppakeskuksessa tapahtuvan myynnin lisäksi huomioon yritysmyynti, somemarkkinointi sekä hoitaa myös jätskitilaukset sekä logistiikka.

Sinisten Sampo-joukkueen projektipäälliköksi valikoituu Jenni ja apulaispäälliköksi Clarissa. Punaisten Mustangin joukkueen johtajana toimii Isabell ja apulaisjohtajana Mikko.

Sininen joukkue sai Jaajo Linnonmaan neuvonantajalta Noora Fagerströmiltä tiukkaa palautetta. Noora kertoi, ettei hänen mielestään joukkueella ollut strategiaa ja vastuutkin jäivät puolitiehen.

Lue myös: Siivousfirmaa pyörittävä Diili-Jenni: "Myin 8-vuotiaana pornokuvia"

Lopulta punainen joukkue voittikin ylivoimaisesti yli 1800 euron myyntikatteella, sinisten jäädessä alle tuhannen euron tuloksen.

Pesula- ja siivousalaa pyörittävää Jenni valitsi johtoryhmän eteen hieman yllättäen tehtävässä onnistuneet Doran ja Clarissan. Jaajo antoi projektipäällikkönä toimineelle Jennille potkut.
 

jenni
Jenni sai toisena kilpailijana potkut Diili 2022 -ohjelmasta.

Jenni pohti lähtöään ohjelmassa.

- Arvot on niin kauan mielipiteitä kunnes ne maksaa sulle jotain, ja mulle ne maksoi nyt tän kilpailun. Mulla oli vaihtoehtona ottaa johtoryhmän eteen kaksi niin sanotusti heikompaa (Vili ja Veera) hyvin suoriutunutta, tai kaksi vahvaa (Dora ja Clarissa) vähän heikommin suoriutunutta. Ja päätin niitten arvojeni mukaisesti valita tän jälkimmäisen.

Diili-ohjelman voittaja saa omalle liikeidealleen 20 000 euron starttirahan ja mahdollisuuden saada Jaajo Linnonmaa, 43, yhtiökumppaniksi.

Diili torstaisin heti aamusta Ruudussa ja Nelosella klo 20.00.

Lue myös: Diili-Isabell kommentoi ikävästi Jyrki Sukulan jäätelöitä - ravintoloitsija vastasi takaisin yhdellä sanalla

diili

Lue myös: Tässä on ensimmäinen Diili-putoaja!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »