Katso kuva!
Denise Richards

Denise Richards liittyi Kauniit ja rohkeat -sarjaan: hahmolla takanaan ”villi menneisyys” – kuva!

12.08.2019 13:02

Muun muassa elokuvista Villit kuviot ja 007 - Kun maailma ei riitä tuttu näyttelijä Denise Richards on mukana Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan yhdeksännellä kaudella, ja sarjassa seurataan hänen perheensä elämää.

Denise on kuitenkin aktiivinen myös näyttelijänä. Denise liittyi nimittäin keväällä Kauniiden ja rohkeiden näyttelijäkaartiin.

Lue lisää: Näyttelijäkaunotar Denise Richardsilta rajuja seksipaljastuksia – aviomies yllättyi totaalisesti: ”Hän ei tajunnut, mitä olimme tekemässä!”

Suomessa näkyvissä jaksoissa hän tulee ruutuun joulukuussa. Hän näyttelee Shauna Fultonia, joka saapuu Los Angelesiin Forresterin kuvioihin sotkeentuneen tyttärensä Flo Fultonin perässä.

Denisen hahmo Shauna nähdään Suomen Kauniit ja rohkeat -jaksoissa tämän vuoden lopulla.
Denisen hahmo Shauna nähdään Suomen Kauniit ja rohkeat -jaksoissa tämän vuoden lopulla.

Katrina Bowdenin näyttelemä Flo nähdään Suomen jaksoissa lokakuussa.

– Shauna on Las Vegasista, ja hänellä on villi menneisyys. Hän elää Vegasissa vaatimatonta elämää, joten kun hän tulee Losiin ja näkee muotimaailman glamourin ja ylenpalttisen elämäntyylin, hän ihastuu siihen, Denise kuvailee.

Lue lisää: Näyttelijä Denise Richards avautuu somen vaikutuksesta julkkiselämään: ”Lapsia on vaikea suojella!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Anuliina Liukkonen
Kuvat: CBS & All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!