Paul Giamatti nähdään Wall Streetin valtapeleistä kertovassa draamasarjassa Billions.

Billions-kohusarjan Paul Giamatti avautuu sadomasokistisista kohtauksista: ”Pidän niiden tekemisestä!”

05.11.2019 20:04

Pitkän ja monipuolisen uran tehnyt näyttelijä Paul Giamatti, 52, nähdään Wall Streetin valtapeleistä kertovassa draamasarjassa Billions, joka pyörii MTV3:lla. Hän esittää häikäilemätöntä ja röyhkeää liittovaltion syyttäjää Chuck Rhoadesia.

Chuckilla ja hänen vaimollaan Wendyllä (Maggie Siff) on alistava seksisuhde, jossa mies on alakynnessä. Sarja onkin tunnettu rajuista sadomasokistisista seksikohtauksista, joita tehdessään Paul on kertonut jopa nukahtaneensa, kun hänet on sidottu tiukasti nippuun. Sarjan kuuluisassa avauskohtauksessa Wendy tumppasi hänen rintaansa savukkeen, mikä tapahtui oikeasti. Sen jälkeen tämä virtsasi hänen päälleen.

– Seksikohtausten tekeminen on kiinnostavaa ja outoa. Pidän niiden tekemisestä. Ne eivät haittaa minua ollenkaan, Paul nauroi Seiskan haastattelussa Monte Carlon tv-festivaaleilla.

Chuckin dominoivaa vaimoa näyttelee Maggie Siff.
Chuckin dominoivaa vaimoa näyttelee Maggie Siff.

Lue myös: Billions-sarjan tähti Maggie Siff avautuu rohkeista ja sadomasokistisista seksikohtauksista: ”Halusin etukäteen varmistaa, etteivät ne ole pornoa!”

Masokismi ja itsetunto

Paul kuvailee Chuckin hahmoa vinksahtaneeksi ja yhdeksi harvoista roolihahmoistaan, joista hän ei oikeastaan pidä.

– Elokuvissa on helpompi näytellä kamalia tyyppejä, koska heistä pääsee eroon. Mutta Chuck palaa elämääni takaisin vuosi toisensa perään, koska sarja vain jatkuu ja jatkuu.

– Olen miettinyt, että herranjumala, tämä kaveri muuttuu vain entistä pahemmaksi. Ja niin muuttuvat muutkin hahmot sarjassa.

Paul pyysi käsikirjoittajilta, että kolmannelle kaudelle hänen hahmonsa saisi aiempaa enemmän huumoria.
Paul pyysi käsikirjoittajilta, että kolmannelle kaudelle hänen hahmonsa saisi aiempaa enemmän huumoria.

 

Paul kuvailee Chuckin olevan sisimmässään kuitenkin ihan hyvä tyyppi, tai ainakin tämä itse haluaa uskoa niin.

– Hänellä on itsetuntemusta, jollaista muilla sarjan henkilöillä ei ole. Esimerkiksi hänen ja Wendyn alistava seksisuhde liittyy Chuckin huonoon itsetuntoon, ja hän tunnistaa asian.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Anuliina Liukkonen
Kuvat: All Over Press ja MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!