Bile-Danin keikkaa Miksun baarissa seurasi mellakka ja polttopulloisku – Miksu: yritti polttaa väärän baarin!

Telkkari | 09.04.2017 13:19

V###n puhelinmyyjät -ohjelmasta tunnettu Mihail ”Miksu” Kulechov nähdään parhaillaan Foxilla uuden sarjansa Miksun baarin päähenkilönä. 

Miksun baari on Puhelinmyyjien tapaan melkoista sekoiluviihdettä. Huomenna maanantaina nähtävässä jaksossa nähdään mellakka ja tuhopolton yritys, jotka tapahtuvat Bile-Danin keikan jälkeen. Danin kertoi Seiskalle aiemmin, että kyse oli polttopulloiskusta. 

Seiska tavoitti Miksun, jonka mukaan mitään ei ole käsikirjoitettu, vaan kyse oli ihan oikeasta vaaratilanteesta.

- En tiedä tarkalleen, mistä se lähti käyntiin, mutta Bile-Dani tuli meille järjestämään bileet ja yhtäkkiä siellä oli käynnissä valtava baaritappelu, joka kasvoi täydeksi mellakaksi. Jokainen tappeli jonkun kanssa, ja asiakkaat heittelivät lyhtyjä, kaljakoreja ja jakkaroita baaritiskille. Olen aikoinaan ollut kauankin baarialalla, mutta mitään tällaista en ole aiemmin nähnyt. Ainakin se oli hyvää viihdettä, Miksu nauraa.

- Myöhemmin selvisi, että joku mellakassa ollut asiakas oli mukana tuhopolton yrityksessä ja joutui vankilaan. Hän oli yrittänyt polttaa meidän baarin, mutta sytytti vahingossa viereisen baarin. Jos kaveri olisi oikeasti onnistunut sytyttämään meidän baarin, tuskin hänelle olisi niin huonosti käynyt, mutta viereisessä paikassa sattui olemaan samaan aikaan joku isompi kaupungin pamppu ruokailemassa perheensä kanssa.

”Olin koko ajan kännissä”

Miksun mukaan mellakka oli pahin sarjan kuvauksissa nähty vaaratilanne. Se ja hänen luottoystävänsä Henkan kokkaukset.

- Oli ajatuksena tehdä pientä tapasta, ja keksin idean Henkan tapaksista. Laitoimme Henkan kokkaamaan, ja tämä sankari laittoi kilon ketsuppia pyttipannuun ja karisti tupakan tumpit sekaan. Onneksi tutustuin suomalaiseen kokkiin Serko Rantaseen, ja hän tuli kaljapalkalla auttamaan Henkkaa, Miksu kertoo.

- Se Henkan ruuanlaitto oli niin shokeeraavaa, että siitä tuli hitti. Meillä on sivuillamme parhaillaan käynnissä arvonta, jonka voittajalle maksetaan viikonloppumatka Malagaan Henkan kokkikouluun. Todellisuudessa tutustumme paikalliseen drinkkikulttuuriin, ja oppaina toimimme minä ja Henkka, Miksu hehkuttaa.

Sarjan kuvauksissa Miksu ja hänen luottoystävänsä Henkka ja Jere perehtyivät eteläespanjalaiseen juomakulttuuriin tietenkin myös muuten kuin ainoastaan tarjoilemalla juomia tiskin takana.

- Minä olin koko sarjan kuvausten ajan kännissä. Suomen baareissa se ei olisi oikein mahdollista, Miksu nauraa.

Miksun baari nähdään maanantaisin Foxilla klo. 21.00, ja uusintana tiistaisin ja lauantaisin.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!