fbq
Telkkari
20.04.2018 12:25
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
tis-eve ja dani
Bile-Danilla jälleen rankkaa Temptation Island Suomi -iltanuotiolla – avovaimo myönsi ihastuneensa toiseen mieheen!
Telkkari
20.04.2018 12:25
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomessa nähdään perinteisesti aina torstaisin iltanuotio, joka on tuotantokauden edetessä lähes poikkeuksetta murtanut kilpailijan toisensa jälkeen. Näin ollen kuluvallakin kaudella on nähty liuta surullisia miehiä ja naisia, jotka pohtivat parisuhteidensa tilaa juontaja Sami Kurosen tiukkojen kysymyksien väijyttämänä.

Eilisillan (19.4.) jaksossa Bile-Dani joutui jälleen koville, kun hänen piti katsella videolta avovaimonsa Eveliinan ja sinkku-Kallen välille kehittynyttä suhdetta.

TAUSTAA: Eve-rakas levittelee haarojaan sinkku-Kalulle - Bile-Dani murtuu itkun partaalle Temptation Islandissa: "Kyllähän tää tuntuu paskalta!"

- Eveliina sanoi videolla, että se on vähän ihastunut Kalleen, ja Kalle sanoi samoin, Dani myöntää pettyneenä sinkkunaisille iltanuotion jälkeen. 

bile-dani

Vaikka iltanuotio saikin miehen hymyn hyytymään, Dani uskoo parisuhteeseensa loppuun asti.

- Uskon, että lähdemme iltanuotiolta yhdessä, ja seuraava askel on naimisiin meno. 

Naisten saarella myös Eve purkaa tuntojaan. Nainen näki omalla iltanuotiovideollaan puolisonsa, joka on sisäänpäin kääntynyt, eikä enää nauti olostaan Temptation Islandilla. 

- Ei ole Bile-Dani vaihde päällä, eikä kyllä mikään mukaan vaihde. Sen päässä on asioita, mitkä mietityttää, mutta se ei tuo niitä esiin. Tuntuu kuin Dani odottelisi, että kohta lähdetään kotiin. Se ei ehkä osaa ottaa siellä sitä iloa irti, tai käsitellä tunteitaan, Eve pohtii toisella saarella. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!