Katso videot!

Big Brotherista pudonnut Emma laukoo suorat sanat evankelista-Villestä: Vaikka hän loukkasi muita, niin aina ”iskä” antaa anteeksi!

10.09.2019 20:15

Big Brotherista ensimmäisenä lähtöpassit saanut Emma ei peitellyt ärsyyntymistään evankelista-Villeen. Ville on kuumentanut tunteita BB-talossa arvostelemalla kovin sanakääntein eri asukkaiden harrastuksia ja tekemisiä.

- Kyllä Villen kommentit loukkasivat monia. Jo silloin, kun menin taloon ja aloin puhumaan jotain, niin Ville pyöritteli silmiään ja sanoi: ”Jaahas, tällaisia asioita täällä aletaan taas puhua!” Hän oli negatiivinen heti alusta asti, Emma sanoi Seiskalle pudotuksensa jälkeen.

Lue myös: Kiivas sanasota Big Brother -talossa! Evankelista-Villeltä täystyrmäys Millan twerkkausesitykselle: ”Sama kuin heiluttaisin helikopteria!”

Ville on puhunut uskostaan talon asukkaille, ja hän on kertonut suurimman osan elämänsä asioista tapahtuneen Jumalan sanelemana.

- Vaikka hän teki mitä tahansa tai loukkasi ketä tahansa, niin hän sanoi aina, että ”iskä” antaa anteeksi. Hän teki asioita sillä verukkeella.

Lue myös: ”Ei s***ana!” Big Brother -Kristian kyllästyi evankelista-Villen jumalallisiin puheisiin: ilme kertoo kaiken - kuvat!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!