fbq
Telkkari
21.09.2020 12:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
BB-Paula
Big Brotherissa syttyi ilmiriita! Kiivas sanaharkka Paulan ja Samin suhdehuhuista ja selän takana puhumisesta - "En pyydä anteeksi!"
Telkkari
21.09.2020 12:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brotherin kesämökillä koettiin sunnuntaina illalla melkoista välienselvittyä, kun Paulan ja Samin läheisiksi tulkitut välit herättivät keskustelua.

BB-kesämökillä käytiin kiivasta keskustelua eilisen suoran lähetyksen jälkeen, kun kesämökin asukkaat selvittivät välejään pöydän ääressä.

Keskustelu liittyi Paulasta ja Samista sanottuihin asioihin. Kristiina, Roope ja Niko olivat aikaisemmin keskustelleet, että Paulan ja Samin välillä olisi enemmän kuin ystävyyttä. Niko oli myös verrannut heitä viime kaudella seksillä ja romanssilla kohauttaneisiin Eevikseen ja Jukkaan.

Paula oli pahoittanut mielensä puheista. Hän oli kysynyt puhutuista asioista Nikolta lauantaina, mutta mies oli kiistänyt osallisuutensa asiaan.

- Sä olet 40-vuotias nainen, mun äidin ikäinen. Älä ole kuin 18-vuotias, Niko täräytti Paulalle.

- Sä voit pyytää anteeksi, jos et oikeasti… Kristiina sanoi väliin.

- En pyydä tuollaiselta epäkypsältä anteeksi, jos hän ei voi edes sanoa, mitä olen sanonut. Olen sanonut vain, että love is in the air ja Jukka ja Eevis. En pyydä anteeksi, ennen kuin hän sanoo, mitä muuta olen muka sanonut. Se on ehtoni, Niko vänkäsi.

Lue myös: Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa!

 

Roope suuttui

Kristiina kertoi pöydän ääressä, että hän on puhunut Paulasta ja Samista Nikon ja Roopen kanssa. Roope suuttui siitä, että Kristiina veti hänet mukaan draamaan.

- Älä ala työntää minua lavan eteen, koska sinä olet sanonut minulle asiasta ensimmäisen kerran. Ennen kuin kuulin asiasta Nikolta, sinä olit aloittanut sen. Sinä kysyit, olinko huomannut mitään. Ihan turha alkaa työntää bussin eteen, Roope tuohtui.

BB-Niko ja Roope

- Työnsin itseni bussin alle, Kristiina yritti.

- Sinä aloitit sen. Sitten yrität olla siitä se Jeesus-puoli, ja olla sillä tavalla, että olen niin kovin pahoillani. Sinä olit se, joka aloitti tämän, ja sitten heität muut bussin alle. Älä lähde tuolle linjalle, Roope tuhahti.

Lue myös: Avioerokohun keskellä oleva Big Brother -Sini pohti tekemisiään päiväkirjahuoneessa jo päiviä sitten: ”Olen kuitenkin naimisissa!”

 

Sopu pitkän vääntämisen jälkeen

Asukkaat keskustelivat aiheesta yli puoli tuntia, eikä Kristiinan lisäksi kukaan halunnut ottaa vastuuta sanomisistaan. Lopulta Niko myönsi sanoneensa tiettyjä asioita.

- Olen todella avoimesti heittänyt läppää, Niko totesi.

- Ethän ole! Eilenhän kielsit sen, Paula keskeytti välittömästi.

- Ja sä kiellät paljon asioita. Mulla on paljon opittavaa, mutta jos et voi edes sanoa, mitä muuta olen sanonut… Halailut ja muut, en ole puhunut niistä. Kaikki syy oli laitettu niskaani, Niko vänkäsi.

BB-Kristiina

Kristiina otti vastuun tilanteesta ja hän yritti saada tilanteen rauhoittumaan.

- En ymmärrä, miten Kristiina on niin kypsä. Olen itse vähän samanlainen kuin Niko, eli mieluummin syytellään, säikähdetään ja puolustellaan. Olet aika tyyni ja pyydät anteeksi. Olet tuolla tavalla kypsempi, Paula sanoi.

Lopulta Paula ja Niko tekivät sovinnon ja toivoivat tapahtuneen lähentävän heidän välejään. Keskustelun päätteeksi Roope oli hyvin vakavana pöydän ääressä. Lopuksi Olli-Pekka heitti lempeän piikittelevän kommentin Roopelle.

- Sinähän halusit draamaa tänne. Hymyilisit nyt, hän totesi.

BB-Valvomossa puitiin kauden kohutuinta tapausta eli Sinin avioerosotkua. Katso jakso alta:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »