Katso kuvat!
bb-mira

Big Brotherin uhkea rääväsuu Mira kilpaili The Wall Suomessa – pallo putosi 16 kertaa minimisummaan: ”Vi***us maksimus”

06.09.2019 15:01

Big Brother Suomi -kilpailussa on parhaillaan ainakin kaksi asukasta, jotka on nähty televisiossa aikaisemmin. Mensasta eronnut Eeva-Leena on testannut fiksuuttaan Järjen jättiläinen -formaatissa ja twerkkausta harrastava Mira kisasi viime vuonna The Wall Suomessa. 

Lue lisää: Big Brotherin Mensa-älykkö telkkarissa aikaisemminkin: testasi fiksuuttaan MTV:n visailuohjelmassa - mutta kuinkas kävikään!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Mira Ojala (@miiraaaojalaa) jakama julkaisu

The Wall Suomessa kisailijat koittavat tiputtaa palloja ”rahasankoihin”, joiden voittosummat vaihtelevat yhdestä eurosta tuhansiin. 

Mira osallistui kilpailuun yhdessä kollegansa ja ystävänsä Antin kanssa. Seiskalle Mira kertoi, että kaksikko voitti lopulta 5 000 euroa. 

Lue lisää BB:Stä: Mieli muuttui! Big Brotherissa seksiä harrastanut Eeva-Leena kertoi ennen taloon menoa Seiskalle: "Pyrin välttämään seksiä ja alastomuutta" - video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Mira Ojala (@miiraaaojalaa) jakama julkaisu

Matka kohti voittopottia ei ollut helppo, sillä pallo putosi peräti 16 kertaa yhden euron raha sankoon. 

- Käsittämätöntä! Tää oli silti yksi mun elämäni hienoin kokemus! Upea peli, formaatti, tuotantotiimi!

Mira ja Antti toivoivat luonnollisesti voittavansa suuren summaan rahaa, jonka vuoksi ei olekaan ihme, että Mira on purkanut turhautumistaan The Wall Suomi -ohjelmasta jakamiensa kuvien yhteydessä. 

Nainen onkin käyttänyt muun muassa hastagia: V***tus maksimus, 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: pasi murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!