fbq
Telkkari
03.09.2019 16:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & mtv
eeva-leena
Big Brotherin Mensa-älykkö telkkarissa aikaisemminkin: testasi fiksuuttaan MTV:n visailuohjelmassa - mutta kuinkas kävikään!
Telkkari
03.09.2019 16:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & mtv

Big Brotherin mateemaattinen pohdiskelija, eli turkulainen Eeva-Leena on nähty televisiossa aikaisemminkin.  Eevi kilpaili viime vuonna MTV:n Järjen jättiläinen -visailuohjelmassa, joka on koko perheen vauhdikas game show, jossa etsitään Suomen fiksuinta ihmistä. 

Eevis kertoi osallistumisestaan Seiskan haastattelussa. 

- On minua näkynyt myös pienissä lehtijutuissa, nainen paljasti.

Lue myös: BB-VALVOMO: Suosikki- ja inhokkiasukkaat - Tarinan itkukohtaus ei herättänyt empatiaa: "Hei muija, sä et ole ollut talossa edes 24 tuntia!"

Eeva-Leena, kavereiden kesken Eevis, on entinen Mensan jäsen. Hän päätti erota järjestöstä kahden vuoden jälkeen ja nykyisin Eeva-Leena pitääkin suorastaan typeränä sitä, että maksoi parin vuoden ajan jäsenyydestä, vaikka kokee koko yhdistyksen turhaksi kultiksi.

Lue lisää: Big Brother Suomi -Eeva-Leena seksistä ja alastomuudesta: "Yritän pitää työnantajani mielessä"

mtv

Järjen jättiläisessä Eevis ei kuitenkaan pärjännyt. Hän tippui kilpailusta kahden tehtävän jälkeen, jonka myötä hän menetti mahdollisuuden Suomen fiksuimman -titteliin. 

- Mä oon aina ollut sitä mieltä, ettei kannata pysyä omalla mukavuusalueellaan, koska sen ulkopuolella ihmiset yleensä kehittyvä, Eevis kertoi ohjelmassa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »