Hyppää pääsisältöön
eeva-leena

Big Brotherin Mensa-älykkö telkkarissa aikaisemminkin: testasi fiksuuttaan MTV:n visailuohjelmassa - mutta kuinkas kävikään!

Big Brotherin mateemaattinen pohdiskelija, eli turkulainen Eeva-Leena on nähty televisiossa aikaisemminkin.  Eevi kilpaili viime vuonna MTV:n Järjen jättiläinen -visailuohjelmassa, joka on koko perheen vauhdikas game show, jossa etsitään Suomen fiksuinta ihmistä. 

Eevis kertoi osallistumisestaan Seiskan haastattelussa. 

- On minua näkynyt myös pienissä lehtijutuissa, nainen paljasti.

Lue myös: BB-VALVOMO: Suosikki- ja inhokkiasukkaat - Tarinan itkukohtaus ei herättänyt empatiaa: "Hei muija, sä et ole ollut talossa edes 24 tuntia!"

Eeva-Leena, kavereiden kesken Eevis, on entinen Mensan jäsen. Hän päätti erota järjestöstä kahden vuoden jälkeen ja nykyisin Eeva-Leena pitääkin suorastaan typeränä sitä, että maksoi parin vuoden ajan jäsenyydestä, vaikka kokee koko yhdistyksen turhaksi kultiksi.

Lue lisää: Big Brother Suomi -Eeva-Leena seksistä ja alastomuudesta: "Yritän pitää työnantajani mielessä"

mtv

Järjen jättiläisessä Eevis ei kuitenkaan pärjännyt. Hän tippui kilpailusta kahden tehtävän jälkeen, jonka myötä hän menetti mahdollisuuden Suomen fiksuimman -titteliin. 

- Mä oon aina ollut sitä mieltä, ettei kannata pysyä omalla mukavuusalueellaan, koska sen ulkopuolella ihmiset yleensä kehittyvä, Eevis kertoi ohjelmassa.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
pasi murto & mtv

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!