BB-Ville

Big Brother -talossa keskusteltiin vähemmistöistä – evankelista-Villeltä täystyrmäys: En kannata Pride-aatetta millään tavalla!

23.09.2019 13:31

Big Brother -asukkaat istuivat olohuoneessa ja keskustelivat muun muassa seksuaalivähemmistöistä, seksistä ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia puolustavasta Pride-juhlasta.

Ajoittain levottomaksi muuttunut keskustelu ei miellyttänyt evankelista-Villeä, joka on ilmaissut mielipiteensä vähemmistöistä jo aikaisemmin. Aktiivisesti keskusteluun osallistunut Kristian ehdotti Villelle, että tämä osallistuisi Pride-juhlaan ensi kesänä.

- Ville, mennäänkö Prideille ensi vuonna? Kristian kysyi.

- Ei tasan mennä, Ville vastaa tiukasti.

Lue myös: Big Brotherista pudonnut Emma laukoo suorat sanat evankelista-Villestä: Vaikka hän loukkasi muita, niin aina ”iskä” antaa anteeksi!

Kristian sanoi, että hän piti pitkään Pridea torvensoittona vähemmistöjen omista asioita, mutta haluaisi silti kokea kulkueen ja juhlan itse.

- En kannata Pride-aatetta millään tavalla, Ville jatkoi tylyä linjaansa.

Oikeustieteen opiskelija Kimmo vitsaili Villelle ottavansa pääasiakseen uskonnonvapauden tajoittamisen, mikäli Ville ei suostu mukaan Pride-juhlaan. Heitto ei naurattanut Villeä.

- Ei minun tarvitse luukuttaa sitä, jos en ole sen kannalla, evankelista totesi.

Lue myös: Kiivas sanasota Big Brother -talossa! Evankelista-Villeltä täystyrmäys Millan twerkkausesitykselle: ”Sama kuin heiluttaisin helikopteria!”

Kristian päätti yrittää vielä kerran ja pyysi Villeä osallistumaan muiden asukkaiden kanssa Pride-juhlaan.

- No tule sinä sitten Jeesus-marssille, Ville ehdotti.

- No voin tulla, jos sinä tulet Prideille, Kristian sanoi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!