Hyppää pääsisältöön
BB-Ville

Big Brother -talossa keskusteltiin vähemmistöistä – evankelista-Villeltä täystyrmäys: En kannata Pride-aatetta millään tavalla!

Big Brother -asukkaat istuivat olohuoneessa ja keskustelivat muun muassa seksuaalivähemmistöistä, seksistä ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia puolustavasta Pride-juhlasta.

Ajoittain levottomaksi muuttunut keskustelu ei miellyttänyt evankelista-Villeä, joka on ilmaissut mielipiteensä vähemmistöistä jo aikaisemmin. Aktiivisesti keskusteluun osallistunut Kristian ehdotti Villelle, että tämä osallistuisi Pride-juhlaan ensi kesänä.

- Ville, mennäänkö Prideille ensi vuonna? Kristian kysyi.

- Ei tasan mennä, Ville vastaa tiukasti.

Lue myös: Big Brotherista pudonnut Emma laukoo suorat sanat evankelista-Villestä: Vaikka hän loukkasi muita, niin aina ”iskä” antaa anteeksi!

Kristian sanoi, että hän piti pitkään Pridea torvensoittona vähemmistöjen omista asioita, mutta haluaisi silti kokea kulkueen ja juhlan itse.

- En kannata Pride-aatetta millään tavalla, Ville jatkoi tylyä linjaansa.

Oikeustieteen opiskelija Kimmo vitsaili Villelle ottavansa pääasiakseen uskonnonvapauden tajoittamisen, mikäli Ville ei suostu mukaan Pride-juhlaan. Heitto ei naurattanut Villeä.

- Ei minun tarvitse luukuttaa sitä, jos en ole sen kannalla, evankelista totesi.

Lue myös: Kiivas sanasota Big Brother -talossa! Evankelista-Villeltä täystyrmäys Millan twerkkausesitykselle: ”Sama kuin heiluttaisin helikopteria!”

Kristian päätti yrittää vielä kerran ja pyysi Villeä osallistumaan muiden asukkaiden kanssa Pride-juhlaan.

- No tule sinä sitten Jeesus-marssille, Ville ehdotti.

- No voin tulla, jos sinä tulet Prideille, Kristian sanoi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!