Hyppää pääsisältöön
bb

Big Brother -pariskunnan BDSM-sävyinen sessio - Jukka tukehdutti lemmenleikeissä "lahnaillutta" Eevistä tyynyllä!

 Big Brother 24/7 -lähetyksessä näytettiin torstai-iltana xxx-tason materiaalia, kun Jukka ja Eevis harrastivat seisaaltaan takaapäin-seksiä BB-talon vessassa. 

Perjantaiaamuna makuuhuoneessa loikoilivat Eeva-Leena, Jukka sekä Kristian. Eeva-Leena kertoi Kristianille, että edellisenä iltana hän oli pahoitellut Jukalle flegmaattista olemustaan seksin aikana. 

- Eevis oli eilen romanttinen ja sanoi: ”mä vähän lahnaan”, Jukka selittää. 

- Mä pyysin sitä vaan etukäteen anteeksi, että mulla oli vähän flegmaattinen olo. Halusin vaan, että Jukka on tietoinen, ettei se vaikuta hänen toimintaansa. Ettei Jukka luule, että mä myöhemmin haastan Jukan oikeuteen raiskauksesta, vaikka ei hän saanut multa suullista suostumusta ja vaikutin vähän passiiviselta. Halusin varmistaa tällaiset asiat, ettei myöhemmin jää kalvamaan, Eeva-Leena jatkaa. 

eevis ja jukka

Meno jatkuu!

Eeviksen avautumisen jälkeen Kristian tiedusteli innostuiko Jeevis (Eeva-Leenan ja Jukan yhteisnimitys) harrastamaan seksiä vielä myöhemmin BB-talon olohuoneessa. 

- Joo… Eevis ähkii Jukan syleilystä. 

- Nukuin viime yönä huonosti. Jukka meinasi tukehduttaa mut tyynyyn. Melkein salaa toivoin, että se olis onnistunut. Ettei olis tarvinnut herätä… Nainen avaa. 

- Eevis kyllä ihan nautti siitä, Jukka kertoo Kristianille

- Mua kiinnostaa tietää lisää, mut mä en kysy enempää... Kristian vastaa. 

Katso myös BB-VALVOMON kolmas jakso - äänessä Niko Saarinen!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!