Big Brother -ohjaaja Janne Virtanen tulevasta kaudesta: Korona on huomioitu valmisteluissa!

Telkkari | 15.07.2020 07:11

Seiska kertoi viime viikolla, että heinäkuussa 2018 leskeksi jääneen näyttelijän ja ohjaajan Janne Virtasen, 52, elämä hymyilee vaikean ajanjakson jälkeen.

Lähipiiristä kerrotaan, että Janne on viihtynyt jo useita kuukausia vaaleahiuksisen naisen seurassa. He ihastelivat alkuvuodesta viinereitä helsinkiläisen kauppakeskus Triplan kahvilassa. Kesäkuussa heidät on nähty useita kertoja Paraisilla Nauvon saaressa.

Lue lisää: Uusi rakas! Leskeksi jäänyt näyttelijä Janne Virtanen viihtyy mysteerinaisen seurassa!

Janne Virtanen on nähty useita kertoja läheisissä tunnelmissa vaaleahiuksisen naisen kanssa.
Janne Virtanen on nähty useita kertoja läheisissä tunnelmissa vaaleahiuksisen naisen kanssa.

Tosi-tv työllistää

Koronapandemia vaikutti myös Jannen työtilanteeseen. Hänen piti tänä kesänä näytellä ja ohjata Meri Oulun kesäteatteriin Pari suhdetta -esitys, joka jouduttiin kuitenkin perumaan.

– Ymmärrän yrittäjien päätöksen perua näytökset. Teatterin yleisönä on ikäihmisiä, eikä haluta ottaa riskiä. Esitysten peruuntuminen harmittaa, mutta nyt tuli ainakin ylimääräistä lomaa heinäkuuksi, Janne sanoo.

Lue myös: Näyttelijän kesäsuunnitelmat uusiksi! Uuden rakkauden löytänyt Janne Virtanen: Ylimääräistä lomaa!

Ennen koronarajoituksia Janne ohjasi Ylelle kuunnelmasarja Omilla teillä, joka kuullaan Radio 1:ssä lauantaisin. Ensi syksynä häntä työllistää puolestaan Big Brotherin ohjaaminen.

– Töitä on tehnyt kovasti, ja korona on huomioitu valmisteluissa. Casting on yhtä hyvä kuin viime vuonna. Olemme halunneet mukaan mielenkiintoisia ihmisiä eri ikäryhmistä, koulutustaustoista ja alueilta.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!