fbq
Telkkari
26.09.2020 10:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
Arttu, Ella ja Sami
Big Brother joutui puuttumaan kovin käskyin – Ella ja Arttu hivelivät nukkuvan Samin vartaloa: ”Lopettakaa välittömästi!”
Telkkari
26.09.2020 10:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brother järjesti asukkaille juhlat, mutta kaikki ei mennyt aivan sääntöjen mukaan 

Big Brother järjesti asukkaille juhlat viikkotehtävän päättymisen ja talolaisten sekä mökkiläisten yhdistymisen kunniaksi. Asukkaat juhlivat railakkaasti, eikä sekoilu päättynyt Big Brotherin käskettyä asukkaat nukkumaan.

Big Brother -talon makuuhuoneessa oli levoton tunnelma vielä myöhään aamuyöllä, eivätkä Ella ja Arttu malttaneet pysyä hiljaa. Lusikassa makoillut kaksikko naureskeli kuorsaavalle Samille Markon yrittäessä hiljentää heidät.

- Laita sormi suuhun, Arttu sanoi Markolle ja osoitti Samia.

- Ette oikeasti. Arttu. Nyt sit. Arttu. Käsi v**tuun sieltä! Ette herätä sitä (Samia), sitä ei saa nukkumaan. Ette v**tu herätä, koska se ei nukahda enää. Se on kaksi tuntia hereillä sitten. Tehkää mitä teette, mutta ette herätä Samia, Marko sanoi tiukasti.

 

Märkä sormi korvaan

Ella ja Arttu eivät lopettaneet naureskeluaan ja Samin kuorsauksen hämmästelyä. Myös Timo osallistui tilanteeseen laittamalla sormen suuhunsa ja sen jälkeen Samin korvaan.

Timo, Ella ja Sami

Markolla meni hermot Timon toimintaan.

- Timo, olet saanut Big brotherilta kaksi tuntia sitten määräyksen mennä nukkumaan. Ohje on, että Big Brotheria totellaan. Älä ihmettele, jos olet sunnuntaina suoraan häätöäänestyksessä. Ei ole tarkoitus olla v**tumainen, mutta se voi kostaa huomenna, hän sanoi.

 

”Se on ottanut housut jalasta”

Ella ja Arttu eivät vieläkään jättäneet Samia rauhaan. Ella katseli kuorsaavaa Samia ja kääntyi Artun suuntaan.

- Se on ottanut housut pois jalasta, Ella kuiskasi Artulle.

Ella, Arttu ja Sami

Arttu katsoi Samia ja laittoi kätensä tämän valahtaneille boksereille ja veti niitä hieman alas. Hetken kuluttua Ella ja Arttu hivelivät nukkuvan Samin vatsaa, rintaa ja nännejä. Tässä vaiheessa Big Brother puuttui tilanteeseen.

- Lopettakaa välittömästi, BB kuulutti tiukkana.

Uudessa BB-Valvomossa talosta häädetty Minna kertoo väleistään Arttuun:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »