Big Brother -Ville

Big Brother -Ville valittiin uudeksi varkaaksi: Sisäisen rauhani mittari menee rauhattomuuden puolelle!

Telkkari | 04.09.2019 11:05

BB-talon asukkaat ovat paiskineet töitä viikkotehtävänsä parissa ja hoitaneet kauppakeskus Rediin rakennetun Big Brother -talon keskeneräisiä rakennustöitä. Tehtävän onnistuminen määrittelee heidän tulevan viikkobudjettinsa. 

Tehtävässä on kuitenkin mielenkiintoinen haaste, sillä katsojien äänestämän asukkaan tehtävänä on piilottaa viikkotehtävän potista ”rahnaa”.

Lue myös: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

Yllätys

Katsojat äänestivät uudeksi "varkaaksi" evankelista-Villen, joka sai 25 prosenttia annetuista äänistä.

Ville joutui nopeasti tiukkaan tilanteeseen, kun Tarina pui viikkotehtävään liittyviä ajatuksiaan Villelle. Hän kertoi suhtautuvansa ristiriitaisesti valheiden kertomiseen ja pelien pelaamiseen.

- Jos BB käskisi minua valehtelemaan, ajattelisin sen pelinä. Minä kunnioitan tosi paljon sitä, että ajattelet eri tavalla, Tarina sanoi Villelle.

Lue myös: BB-Tarina teki merkittävän muutoksen ennen Big Brotheria - vaihtoi nimensä!

Evankelista-Ville on kertonut useita kertoja elävänsä Raamatun ohjeiden mukaan 

- Olen miettinyt tuota hommaa, olen pohtinut sitä kovasti. Kun kuuntelen sitten tätä sisäisen rauhani mittaria, niin se menee rauhattomuuden puolelle sitten, jos joutuisin juonimaan ja valehtelemaan. En halua omaksua sellaista mindsettiä, Ville totesi ilmekään värähtämättä.

- Joo, minä ymmärrän, Tarina nyökytteli ja uskoi Villen valheet.

TUNNETKO BIG BROTHER SUOMI -KILPAILIJAN? KERRO MEILLE JUORU JA TIENAA RIIHIKUIVAA RAHAA!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!