fbq
Telkkari
06.09.2020 22:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
BB-Tiia
Big Brother -Tiia harrastaa Tinder-treffejä – välitti tiukat terveiset treffikumppaneille!
Telkkari
06.09.2020 22:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Veikkolassa asuva Tiia etsii elämänsä rakkautta.

Kahden lapsen äiti Tiia, 41, harrastaa Tinder-treffejä. Hän on huomannut, että asiat eivät mene aina niin kuin oli suunnitellut, ja hän välitti tiukat terveiset treffeille haluaville sinkuille.

- Olisi hyvä, jos ihminen näyttäisi samalta kuin kuvassa. Olisi kiva, jos kuva olisi tältä vuodelta eikä kymmenen vuoden takaa. Jos ihminen kertoo viesteissä olevansa sosiaalinen ja puhelias, olisi kiva, jos hän sanoisi enemmän kuin yhden sanan puolessa tunnissa, Tiia listaa Seiskalle.

Lue myös: Seiskan toimittaja testasi: tällaista oli asua Big Brother -talossa kaksi päivää: Vedin lärvit, unohdin kamerat ja juttujeni suodattamisen täysin!

- En ole käynyt ihan niin monilla Tinder-treffeillä kuin on annettu ymmärtää, mutta onhan se homma sellaista sika säkissä -touhua. Mieluummin kohtaan ihmisen vaikka kadulla ja alan jutella.

Rempseä ja menevä Tiia tietää, millaisen miehen hän haluaisi. 

- Hänen pitää kestää minua. Teen, mitä milläkin hetkellä tulee mieleen. Ei voi olla kovin tiukkapipoinen, koska siitä ei tulisi mitään. En ole mikään aamuvirkku, joten jos hänen päivän paras hetki on aamulla, niin heippa.