bb_kristian

Big Brother Suomi – positiivinen maljapuhe muuttui Kristianin räikeäksi ivaksi: ”Joka päivä paskaa molemmista päistä”

06.11.2019 22:00

Big Brother -talossa meininki on ollut kuin suoraan Vain elämää -ohjelmasta. Talossa on vietetty erikseen jokaisen asukkaan päivää ja tänään keskiviikkona on Kristianin vuoro. 

Mies on ollut tukkanuottasilla erityisesti Kevinin kanssa, jonka maljapuheen voi tulkita kahdella tavalla. Vaikka suurimmaksi osaksi Kevin antaakin positiivisen sävyistä palautetta, on ilmassa aistittavissa myös sarkasmia. 

- Kaikki tietää, että meillä on erimielisyytemme, Kristian hyvä. Kun minä tulin tänne ja tapasin sinut, niin olin... voi vi**u, tästä tulee pitkät kymmenen viikkoa. 

Lue lisää: Big Brother Suomi-kilpailijoiden tulot: kaljaa kittaavalla Krisulla kunnon palkka, Tarinalla ja Kevinillä liki olemattomat tienestit, Timo ylivoimainen tulokunkku - lue Seiskan selvitys!

bb-talo

Kristianilla on tapana heittää roisia huumoria ja ilmasta eriävät mielipiteensä myös ajoittain hyvinkin hyökkäävällä tavalla. 

- Suolistokaan ei ole kunnossa ja silti tulee paskaa joka päivä, niin tulee myös sieltä toisesta päästä. Uskomatonta ja entistäkin hauskempaa paskaa, joka päivä. Tällaista ihmistä en ole koskaan tavannut .

Löytyy Kevinin sanavarastosta myös kehuja.   

 Sun kanssa on ollut aika vaikeeta hetkittäin, mutta silti mä olen aika iloinen, että sä olet täällä. 

- Haluan vain sanoa kiitos ja että... hyvää työtä!" Kevin päättää puheenvuoronsa.

Vaikeista väleistä huolimatta myös Kristian on löytänyt ystävän Kevinistä. 

- Voi vi**u Kevin, sä oot kyllä kova kaveri

Katso myös uusi BB-VALVOMO - vieraana Ville! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!