Big Brother Suomi: Muunsukupuolinen Kevin voisi perustaa Tarinan kanssa perheen - perussuomalaisia kannattava Mira ei ymmärrä: "Mä nään katastrofin"

Telkkari | 12.09.2019 15:50

Big Brother -talossa on torstaina keskusteltu perheistä ja sen perustamisesta. Muunsukupuolinen Kevin kertoo luottavansa panseksuaalisen Tarinan kasvatuskykyihin niin vahvasti, että voisi helposti perustaa tämän kanssa perheen. 

- Ihanaa! Se olis niin ihanaa! Tarina hihkuu silkasta ilosta

- Mulla on kyl muitakin ihmisiä, jotka on halunnu perustaa mun kanssa apilaperheen, Kevin toppuuttelee.

bbmira

- Minkä perheen? Keskustelua seurannut Mira ihmettelee ääneen. 

Kevin selittää Miralle, että apilaperheellä tarkoitetaan perhettä, jossa homopariskunta ja lesbopariskunta hankkivat yhdessä lapsen. Näin ollen perheessä on kaksi äitiä ja isää. Apilaperheessä vanhemmat voivat myös olla mitä tahansa sukupuolta. 

Ajatus ei vakuuta Miraa. Hänen mielestään neljä ihmistä päättämässä lapsen asioista on liikaa. 

- Mä en tästä asiasta kauheesti tiedä, mutta mä nään jotenkin katastrofin tossa. hän sanoo.

Lue lisää: Panseksuaali BB-Tarina ja avoin parisuhde Runo-rakkaan kanssa: "Tietysti siinä tuntee monenlaisia tunteita, kuten mustasukkaisuutta!"

tarina

Tarina muistuttaa, että myös uusioperheissä on usein neljä vanhempaa. Mira on kuitenkin sitä mieltä, että uusioperheessä uudet kumppanit ovat alistuvaisia alkuperäisten vanhempien tahtoon, joten tilanne on eri.

- Jos mä perustaisin mun miehen kanssa perheen. Varsinkin, jos lapsi oli tyttö, niin mulle on tosi tärkeetä, että siinä on naisia mukana siinä kasvatusprosessissa, Kevin pohtii. 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!