Big Brother Suomi: Kahden lapsen äiti Anu tunnusti jääneensä työttömäksi vapaaehtoisesti!

Telkkari | 11.09.2019 16:33

Big Brother -talossa keskusteltiin keskiviikkona elämästä ja erityisesti vaikeista ajoista. Kahden lapsen äiti Anu kertoi kuinka hän työskenteli ennen syrjäytymisvaarassa olevien nuorten kanssa, mutta kuormittavan elämäntilanteen vuoksi hän jättäytyi lopulta työttömäksi. 

- Se oli tosi ihana ja antoisa työ, mut mä olin sillon just aika yksin noiden lasten kanssa. Siin oli se oma elämäntilanne muuttunu. Tuli semmonen olo, että mä haluan puhaltaa tän pelin poikki ennen kuin mä oon jossain lataamossa, Anu kertoi. 

Lue myös: Kristianin käytös närkästyttää Big Brotherissa - pilkkasi evankelista-Villeä kaikkien kuullen: "Todella epäkorrektia!"

Anu kertoi työskenneelleensä ennen aamuseitsemästä iltayhdeksään. 

- Mä aattelin, että mulla menee ihan sumussa tää lasten pikkulapsivaihe. Ajattelin, että mulla on tässä nää kaksi ihanaa lasta, jotka on ollu heittopusseina ja juossu hoidosta toiseen. Mä haluun nyt rauhassa kasvattaa mun lapsia ja antaa niille sen ajan, Anu selitti ajatuksenjuoksuaan.

Anua intensiivisesti kuunnellut Tarina vakuuttui perheenäidin uskaliaisuudesta. Anu kun päätti lopulta jäädä kotiin lastensa kanssa. Arki kuitenkin muuttui pian, sillä Anu meni opiskelemaan kiinteistövälittäjän ammattitutkintoa varten ja sai myös töitä samalta alalta. 

- Kyl mä teen edelleen aika paljon töitä. Se on mun heikkous, jota yritän kehittää, Any myönsi. 

KATSO MYÖS BB-VALVOMON TOINEN JAKSO - VIERAANA EMMA! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!