Big Brother Suomi: Jukka ylistää Eeviksen suoriutumista viikkotehtävässä: "Kaunis ja fiksu samassa paketissa"

Telkkari | 16.09.2019 20:52

Big Brother -talon asukkaiden kolmantena viikkotehtävänä on suorittaa tehtävä, jota ei todellisuudessa ole olemassakaan.  

Asukkaat juoksevat vauhdilla tehtäväalueelle, josta he löytävät maahan piirretyn ristikon. Siihen on aseteltu mielivaltaisessa järjestyksessä sinisiä tuoleja, punaisia mattoja ja keltaisia palloja. Mitään tehtävänantoa ei ole kuitenkaan annettu.

Asukkaat tulevat heti yhteisymmärrykseen siitä, että tyhjät ruudukot pitäisi täyttää ruudukon ulkopuolisilla tavaroilla. 

Lue myös: Big Brother -Ville kertoi avoimesti alkoholiongelmastaan – örvelsi baarissa, kaatui naamalleen maahan: "Se hallitsi elämääni!" 

Eeva-Leena ei arkaile ottaa ratkaisijan roolia heti tehtävän alusta alkaen.

-Riippuen siitä saako näitä siirtää mitkä täällä on valmiina, siinä tapauksessa on punaisten pakko tulla noihin tyhjiin, jos noita ei saa siirtää, hän pohtii.

Hän uskoo myös keksineensä ratkaisun haasteeseen.

Lue myös: Big Brother -talossa seksiä harrastanut Eeva-Leena ärsyyntyi: Kristian kielsi vehtaamisen Jukan kanssa!

-Kyllähän se tehtävä voi olla vaan se että me saadaan joku konsensus tunnin sisään yhdessä päätettyä. Eihän tässä välttämättä edes ole väliä miten me ratkaistaan, hän pohtii.

Timo, Jukka ja Kristian lähtevät kesken tehtävän keittiöön syömään pizzaa. Miehet pähkäilevät syömisen ohella mahdollisia ratkaisujavaihtoehtoja.

Myös Eeva-Leena saapuu myös keittiöön kertoen heidän ratkaisseen tehtävän. Erityisesti Kristian ja Jukka luottavat naisen logiikkaan.

-Kyllä siitä kuviosta näki heti, ettei siihen ei voi olla mitään yhtä ratkaisua, Eevis kertoo miehille.

-Kaunis ja fiksu – harvoin näkee samassa paketissa, heittää Jukka saaden Eeviksen hymyilemään.

Lue myös: Big Brother Suomi: Kahden lapsen äiti Anu tunnusti jääneensä työttömäksi vapaaehtoisesti!

Myöhemmin asukkaat spekuloivat viikkotehtävän ratkaisua sohvilla. Tarinan mielestä asukkaat ratkaisivat tehtävän parhaalla mahdollisella tavalla – mitään ohjeita kun ei ollut saatavilla.

-Voi olla, että Big Brother päättää vaan, että se katselee, ollaanko me oltu hauskoja vai ei, Eevis kiteyttää.

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!