fbq
Telkkari
16.09.2019 13:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
jukka ja eeva-leena
Big Brother Suomi: Eeva-Leena kieltää mustasukkaisuuden Jukasta - "Annan aika paljon vapauksia hänelle!"
Telkkari
16.09.2019 13:35
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Big Brother -talossa on viikonlopun ajan saatu seurata tilannetta, jossa Jukka on poikkeuksellisesti flirttaillut Millalle Eeva-Leenan sijaan.

Rangaistustehtävä kuumensi Eeva-Leenan tunteita BB-talossa: uhkasi radikaalilla käytöksellä, jos hän ei pääse Jukan viereen yöksi!

Mustasukkaista kiukuttelua

Maanantaiaamuna (16.9) Eeva-Leena avautui Tarinalle suhteestaan Jukkaan. Eevis on kuvaillut suhdetta "vain eroottiseksi", mutta kun Jukka on flirttaillut toisen naisen kanssa, on Eevis alkanut kiukutella.

Mustasukkaisuudesta kielivä käytös on kiinnittänyt myös muiden asukkaiden huomion, joten Tarina otti asian puheeksi Eeviksen kanssa. 

screenshot

- Ajatusleikki. Ootsä huomannu Jukan ja Millan flirttailua? Voisko olla, että sen vuoksi Jukka ei halua, että puhut teidän välisestä seksistä muille, Tarina kysyi.

Eeva-Leena kertoi panneensa merkille Jukan ja Millan läheiset välit. 

- Olen kyllä huomannut heidän flirttinsä, mutta en ole ajatellut asiaa noin. Nyt kun sanoit, niin voihan se olla noin. Kyllä ne on alusta asti flirttaillut aika avoimesti, mun silmien edessä ja porukassa. 

Lue lisää: Big Brother Suomen Eeva-Leena hekumoi: "Odotan innolla römpsännuolemispuuhia"

eevis

- Jukkahan on täällä vapaa tekemään mitä haluaa, mutta toiki on vähä, mä koen et annan aika paljon vapauksia hänelle, Eevis analysoi.

Eevis siis ajattelee, että hän antaa Jukalle "vapauksia". Onko Jukka näin ollen tilivelvollinen tekemisistään Millalle, jonka hän on tuntenut nyt noin kaksi viikkoa? 

- Mä en tykkää, että mua käyttäytymistä kontrolloidaan. Ei vaan Jukan ja Millan flirtin takia vaan yleisesti, mä annan Jukan tehdä ylipäätään mitä tahtoo ja olla vaikka jätkäporukas kuin paljon haluaa. Siinä mielessä, toiki on tollanen, koen vähän epäsymmetriseksi. Oon huomannut sen flirtin aikasessa vaiheessa, enkä koe, että se on multa pois. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »