Katso videot!

Big Brother Suomi 2019 -taloesittely: iglusauna, kimppasuihku ja 60 valvovaa kameraa - katso video!

Telkkari | 01.09.2019 10:00

Big Brother Suomi -kilpailu starttaa tänään sunnuntaina kello 21. 

14 asukasta muuttaa Helsingin Kalasatamaan kauppakeskus Rediin, jossa uusi Big Brother -talo sijaitsee. Media pääsi tutustumaan arkkitehti Marco Casagranden suunnittelemaan taloon etukäteen. Materiaaleissa on suosittu ekologisuutta. Jopa keittiön astiasto on kierrätettyä. 

ss-talo

Olohuoneen pääväri on punainen ja se toistuu niin seinissä kuin kalusteissa. Kylpyhuoneessä hehkuu tehdashallin tunnelmaa, sillä seinät ovat tehty aaltopellistä. Tilasta löytyy yksittäisiä suihkuja, mutta myös kimppasuihku. 

sauna

Ulkoilualueen saunatilat ovat aivan omaa luokkaansa. Iglua jäljittelevä sauna on nimittäin lasia ja parhaimmassa tapauksessa asukkaat voivat nauttia löylyjen lomassa vaikka upeasta tähtitaivaasta. 

bbtalo

BB-asukkaiden ensimmäinen näky on peileillä täytetty eteinen. Lattialle on asennettu pitkospuut ja niiden alta kimaltavat siniset kivet. 

KATSO LOPUT KUVAT ALTA! 

bb
BB
BB
BB
BB
BB
BB
BB
BB
BB
Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Katso video!

Onko Miss Helsinki -kilpailu tulossa tiensä päähän? Sivuun astuvalta missiemo Rosanna Kuljulta rehellinen arvio: ”En tiedä, tarvitaanko missikisoja, mutta…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!