Telkkari

Big Brother -Sini on asianajaja ja varatuomari – pelkää ohjelman vaikuttavan uraan: Olen miettinyt sitä jo keväästä asti!

06.09.2020 21:33

Porilainen Sini halusi Big Brother -taloon saadakseen tauon kiireisestä arjestaan.

Asianajajana ja varatuomarina työskentelevä Sini, 33, on tehnyt kovasti töitä pitääkseen arkensa tasapainossa Big Brotherin ajan.

- Sain tietää Big Brotherista sen verran hyvissä ajoin, että olen ehtinyt järjestää työasioitani ja hankkia sijaisia. Olen antanut lausumia niin paljon kuin mahdollista, joten tulevan kolme kuukautta pitäisi olla hallinnassa, hän kertoi Seiskalle.

Lue myös: Seiskan toimittaja testasi: tällaista oli asua Big Brother -talossa kaksi päivää: Vedin lärvit, unohdin kamerat ja juttujeni suodattamisen täysin!

Sini myöntää pohtineensa kohutun tosi-tv-ohjelman mahdollisia haittavaikutuksia.

- Olen miettinyt niitä paljon jo keväästä asti. Pelkään, vaikuttaako ohjelma asioihin niin, että en saakaan enää toimeksiantoja ja vanhat asiakkaat ovat pyytäneet muita hoitamaan asiat loppuun. Joskus on otettava riskejä. Jos joku pahoittaa mielensä siitä, että saatan polttaa tupakan tai ottaa alkoholia, niin… No, jos jonkun ajatus juristeista vapaalla on se, että he pelaavat golfia ja ovat hienosti, saatan todistaa sen vääräksi.

Välienselvittäjä

Sini on tottunut ratkaisemaan ihmisten asioita. Hän uskoo selviytyvänsä talossa tilanteissa, joissa ihmiset ovat ajautuneet riitoihin.

- Olen oppinut, että asioilla on kaksi puolta. En usko sokeasti mitä toinen sanoo, vaan toinen näkökulma on otettava huomioon. Olen sellainen, että yritän ymmärtää molempia näkökulmia. Jos tulee konflikteja, yritän olla puuttumatta asioihin. En tiedä, onnistuuko se.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!