Big Brother -Jukan isä vuokrasi asunnon 15-vuotiaalle teinille - sosiaaliviranomaiset puuttuivat peliin!

Telkkari | 26.09.2019 11:03

Big Brother -talossa kuultiin keskiviikkona Jukan lapsuudesta. Mies muutti yhdeksännen luokan alussa veljensä kanssa pois kotoa. Näin ollen 15- ja 16-vuotiaat pojat asuivat keskenään ja pyörittivät arkea kahdestaan.

Veljeksistä tehtiin kuitenkin ilmoitus sosiaaliviranomaisille, joiden saamien tietojen mukaan pojat eivät käyneet koulua. Sosiaaaliviranomaiset tapasivat lopulta pojat heidän äitinsä läsnäollessa. 

Lue lisää: Big Brother Suomi -Jukka oikeuteen: pahoinpitelysyyte nakkikioskitappelusta - näin nuorukainen kommentoi selkkausta!

- Mulla oli justiin tullu ysiluokalta välitodistus. Mä näytin sille, että kasiluokan päästötodistus on 6,5 ja tässä ysiluokan välitodistus, joka on 7,5, Jukka kertoi muille asukkaille. 

Psykologiaa opiskeleva Tarina oli järkyttynyt siitä, kuinka nuorina pojat olivat asuneet yhdessä ilman vanhempien valvontaa. Jukka selittää, että hän päätti muuttaa veljensä kanssa kahdestaan asumaan, kun hänen äitinsä muutti Turkuun. Perhe oli vuotta aiemmin muuttanut Turenkiin Hämeenlinnan lähelle.

Jukka ja hänen veljensä saivat asunnon siten, että heidän isänsä vuokrasi sen lapsilleen.

Katso myös BB-Jukan sydänkäpysen eli Eeva-Leenan haastattelu! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto ja nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!