Telkkari

Big Brother -Helmeri haaveilee suhteesta Anun kanssa - tilanteessa yksi iso ongelma!

18.10.2019 12:29

Big Brotherissa on kuluneen kauden aikana nähty jo kaksi pariskuntaa. Jukka ja Eevis sekä Helmeri Anu. Nyt jälkimmäinen pariskunta on vaarassa erota, sillä Anu on nimetty ensimmäistä kertaa häätöäänestykseen. 

Lue myös: Eeva-Leena ja Jukka eivät häpeile mitään! Muhinointia kaikkien nähden heti aamusta – peitto heilui kunnolla! Kuvat!

Tilanne on saanut Helmerin miettimään sitä, voisiko orastava suhde toimia myös ulkomaailmassa. Ongelmana on se, ettei mies ole valmis sitoutumaan. Helmeri erosi kihlatustaan vasta puoli vuotta sitten.

- En mä nyt heti vois lähtee parisuhteeseen, Helmeri kertoi muille asukkaille Anun poissa ollessa. 

Milla pohti ääneen, että pari voisi ihan hyvin seurustella, sillä he ovat jo asunnet yhdessä BB-talossa. Jukka kuitenkin muistuttaa, että arjessa läsnä ovat lapset arki ja työ. 

- Tuntuu, että tässä nyt vaan ollaan ja elellään, ja kyllä se kaikki siitä, Helmeri jatkaa. 

Hääkirkko oli jo varattu 

Helmeri avautui entisestä parisuhteestaan muutama viikko sitten. Ex-pari oli päättänyt lopettaa seitsemän vuoden suhteen ennen kuin tilanne ehti muuttua rumaksi. 

- Meillä oli jo kirkko, jatkopaikka ja muut varattuna. Hän oli hankkinut jo morsiusmekonkin ja kaikki. Kutsukortit oli jo tehty, mutta ei lähetetty. Se oli vähä. Tuli yllätyskäänne siihen hommaan, mies kertoi. 

Myös Helmerin mielitietyllä Anulla on samanlainen kokemus. 

- Emme ehtineet olla kuin kuukauden kaksi kihloissa, kun erosimme. Sovimme, etten täällä erityisesti mitään ex-juttuja puhu, niin kunnioitan sitä, nainen kertoi.

Katso myös BB-VALVOMON tuorein jakso - vieraana Mira! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!